Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. maj 2020.

Građani Kraljeva će od 11. maja prava moći da ostvaruju i na šalterima Gradske uprave, koji su tokom vanrednog stanja bili zatvoreni, a nadležni posebno skreću pažnju na obavezu nošenja zaštitnih maski i na održavanje fizičke distance

Gradska uprava grada Kraljeva od ponedeljka, 11. maja, nastavlja rad u punom kapacitetu, budući da je Odlukom Narodne skupštine ukinuto vanredno stanje.

Radno vreme Gradske uprave je od 07.00 do 15.00 časova, a građani će svoja prava moći da ostvaruju i na šalterima, koji su tokom vanrednog stanja bili zatvoreni.

Neophodno je da se građani pridržavaju preporuka u cilju sprovođenja epidemioloških mera, a sve u cilju sprečavanja pojave i širenja zarazne bolesti COVID-19.

Posebno skrećemo pažnju građanima na obavezu nošenja zaštitnih maski za lice unutar Gradske uprave i održavanja fizičke distance odnosno međusobnog rastojanja od najmanje dva metra između dva lica koja ne borave u istom domaćinstvu.

Apelujemo na građane da i dalje, bez velike potrebe, ne dolaze u zgradu Uprave i da nastave da sa Upravom komuniciraju:

- na telefon broj 036/306-000

- poštom – na adresu Gradska uprava grada Kraljeva, Trg Jovana Sarića 1

- elektronskom poštom - na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments