Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. maj 2020.

Nakon što je, prošle noći u ponoć prestao da važi tzv. „koridorski prevoz", namenjen specijalnim grupama zaposlenih za vreme vanrednog stanja, startovao je redovan prevoz po režimu kao za vreme raspusta

Danas je ponovo počeo da saobraća gradski prevoz na teritoriji grada Kraljeva. Red vožnje će, prema najavama Gradskog štaba za vanredne situacije biti utvrđen tokom današnjeg dana i istaknut od strane prevoznika.

Javni prevoz dostupan je za sve kategorije stanovništva.

Zaštitne maske i rukavice su obavezne za sva lica u vozilu, prevoznik će biti dužan da obezbedi lice koje će da kontroliše da li svi putnici poštuju propisane mere, tako da ne postoji šansa da se bez opreme uđe u vozilo. Sva sedišta će biti jasno označena, u odnosu na to koja su za korišćenje, a koja ne, da bi se obezbedilo propisano rastojanje između putnika, što će se takođe kontrolisati, kako u vozilu, tako i na stajalištima. Prema preporuci Republičkog štaba za vanredne situacije, klima se neće upotrebljavati do daljeg, već će se u vozilu koristiti isključivo prirodna venitilacija.

Ova pravila važiće isključivo za gradski i prigradski prevoz, a još nema naznaka kada će biti pušten i koja će pravila važiti za međunarodni saobraćaj.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments