Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

12. maj 2020.

Prema podacima Gradskog štaba u Kraljevu je do danas registrovano 49 obolelih, a u inspekcijama kažu da tokom kontrole sprovođenja mera u javnom prevozu juče nisu konstatovani veći problemi, osim velikih redova ispred banaka

Na jutrošnjoj elektronskoj sednici Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva, konstatovao je da je epidemiološka situacija na teritoriji grada izmenjena u odnosu na prethodni dan. Registrovana su još dva pozitivna pacijenta, tako da je od početka epidemije do sada na teritoriji grada Kraljeva evidentirano ukupno 49 osoba pozitivnih na virus, koji izaziva zaraznu bolest „Covid-19“. Od početka epidemije, testirane su ukupno 1.533 osobe na teritoriji grada Kraljeva, od kojih je 49 (3,20%) zaraženih. Danas se, na testiranje u Veterinarski specijalistički institut, šalje 37 novih uzoraka.

U Gerontološkom centru Mataruška Banja nema zaraženih među korisnicima usluga, ni među zaposlenima, koji se nalaze pod merama karantina.

Odeljenje za inspekcijske poslove i Odeljenje komunalne milicije nastavljaju aktivnosti na kontroli rada ugostitelja u sladu sa epidemiološkim merama i upoznavanju sa novim kaznenim odredbama. Tokom kontrole sprovođenja mera u javnom prevozu juče nije konstatovano postojanje većih problema, osim velikih redova ispred banaka.

Ekipe civilne zaštite nastavile su dezinfekciju javnih površina i objekata javne namene, a od juče - poseban akcenat je na ponovnom uspostavljanju funkcionisanja javnog prevoza i Predškolske ustanove. Roditeljima, pratiocima i deci podeljeni su kompleti opreme lične zaštite (zaštitne maske za lice i rukavice), kao i uputstva, brošure i porodični planovi, a te aktivnosti biće nastavljene i narednih dana.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments