Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

3. jul 2020.

„Da li je organizovanje predizbornih skupova, tribina, izbora, koncerta na glavnom gradskom trgu i čitavog niza drugih manifestacija moglo da se odloži i na taj način sačuva zdravlje gradjana?“, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde

„Epidemioloska situacija u Kraljevu postaje zabrinjavajuća, a broj obolelih gradjana raste iz dana u dan. Gradjani prate zdravstvenu situaciju u Novom Pazaru i ne mogu da se ne zapitaju: da li i Kraljevo čeka novopazarski scenario?“, u svom današnjem saopštenju postavlja pitanje kraljevački odbor Stranke slobode i pravde.

Ova stranke ocenjuje da je nestabilna epidemiološka situacija „posledica neodgovornog ponašanja gradske vlasti koja je u jeku epidemije dozvolila organizovanje masovnih okupljanja“. Gradjani su, ocenjuju u svom saopštenju, sve vreme dobijali kontradiktorne i polovične informacije:

Da li je organizovanje predizbornih skupova, tribina, izbora, koncerta na glavnom gradskom trgu i čitavog niza drugih manifestacija moglo da se odloži i na taj način sačuva zdravlje gradjana? Ovih dana broj obolelih u Kraljevu raste, a lokalna vlast ne reaguje. Dozvoljen je rad bazena u okolini Kraljeva na kojima su svakodnevno velike gužve koje, nesumnjivo, doprinose širenju zaraze. Gradski krizni štab kao da ne vidi redove bolesnih i očajnih gradjana koji pod temperaturom stoje satima ispred Covid ambulante čekajuci na red da budu pregledani i testirani. Stranka slobode i pravde u Kraljevu poziva gradske čelnike da se ponašaju odgovorno u interesu gradjana i sprovedu adekvatne mere zaštite. Neophodno je da gradjani dobiju istinite informacije o situaciji u gradu“, poručuje se u saopštenju koje je potpisala Milica Aleksić i koristi prilika da se građanima uputi obaveštenje o prikupljanju potpisa za peticiju podrške protiv odgovornih za širenje epidemije i ugrožavanje bezbednosti, kao vid podrške Mariniki Tepić i advokatu Vladimiru Todoriću koji su podneli krivičnu prijavu protiv Ane Brnabić, dr Zorana Gojkovića, dr Darije Kisić, Tepavčević, dr Branimira Nestorovića i dr Predraga Kona.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

5 Comments

 • Gost - Lela

  Gost - Lela

  Ne mojte da kriviti vlast , koja nikad ništa nije  uradila zanarod  ako ne očekivala korist od toga, kriviti sebe zbog širenja korone sebe svaki pojedinocno, niko od vas nije stavio masku i rukavice da bi se čuvala da se ne zarazi. 
  To ste radili da vas ne kazne.....
  Nemate naviku da slusate svet ni od koga. ...
  Srbi su najpametnije  -mene neće. ... ne plašim se....
  EVO VAM REZULTATI 
  Druge zemlje se oporavljaju a vidi Šta nam se desava?????????????
  • Ime: Lela
 • Gost - Jodzo

  Gost - Jodzo

  Nešto se dešava sa testovima brisa.Nemam poverenja u ispravnost.Neki su ponovljeni,većina nije stigla,otuda nema ni dvodnevnog bilansa.Ne bi me čudilo, da opet preuzme naš vet.institut.
  • Ime: Jodzo
 • Gost - Jovan

  Gost - Jovan

  Izbori su prosli i sad slobodno mogu da nas poubijaju. Sramota sta rade ovom narodu!
  • Ime: Jovan
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Nesposobna vlast!
  Medju prvima proglasili mere i nista..! Danas do podne svi gradovi u okruzenju uveli mere zabrane rada kafica do 20h samo kod nas sve radi.
  Veceras grad pun i parkinzi sa Ča,NP,Kg,Ra tablicama...Pa kad krene zaraza bice karantin do kraja avgusta!
  • Ime: Stanar
 • Gost - Lj.Jovasevic

  Gost - Lj.Jovasevic

  naravno da dajem podrsku
  • Ime: Lj.Jovasevic