Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

15. jul 2020.

Iako je pozitivan skoro svaki drugi testirani, prema poslednjem izveštaju i brojčano je manji broj pozitivnih osoba nego prethodnih dana, a niži je i procentualno, jer je nekoliko dana procenat pozitivnih među testiranima iznosio između 60 i 80 odsto

Prema Izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva na dan 14. jul  je promenjena.

Od testiranih 60 uzorka u laboratoriji Veterinarskog specijalističkog instituta Kraljevo – pozitivno je 29. Iako je pozitivan skoro svaki drugi testirani pacijent, to je, prema poslednjem izveštaju, i brojčano manji broj pozitivnih pacijenata nego prethodih dana, a niži je i procentualno, jer je nekoliko dana procenat pozitivnih među testiranima iznosio između 60 i 80 odsto.

Čeka se još šest rezultata iz laboratorije „Vatreno oko“.

Od početka epidemije, ukupan broj registrovanih osoba pozitivnih na novi koronavirus, koji izaziva na teritoriji grada Kraljeva zaključno sa jučerašnjim danom iznosi 473, a prema poslednjem izveštaju – nema novih preminulih (do juče je preminulo ukupno 15 osoba sa teritorije grada Kraljeva).

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments