Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. jul 2020.

Nažalost, preminula je još jedna osoba sa teritorije grada Kraljeva, a ukupan broj pacijenata sa teritorije grada Kraljeva koji su pozitivni na novi koronavirus, prema najnovijem izveštaju sada iznosi 547 (za dan 77 novih)

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, preminuo je još jedan pacijent u Opštoj bolnici „Studenica“, a  epidemiloška situacija na teritoriji grada Kraljeva je promenjena, jer je od

118 uzoraka urađenih u laboratoriji Veterinarsko-specijalističkog instituta Kraljevo, pozitivno - 77. Šest rezultata testiranih u prvoj nedelji jula još nisu stigli iz laboratorije “Vatreno oko”.

Naknadnom proverom adresa rezultata pacijenata koji su ušli u jučerašnji izveštaj, utvrđeno je da se tri novoregistrovana odnose na pacijente van teritorije grada Kraljeva, tako da prema jučerašnjem izveštaju nije bilo 29, već 26 novoregistrovanih Covid-19 pozitivnih slučajeva. Ukupan broj pacijenata pozitivnih na novikoronavirus, zaključno sa jučerašnjim datumom, na teritoriji grada Kraljeva sada je 547. Na početku epidemije, za više od dva meseca Kraljevo je imalo registrovana ukupno 52 pozitivna pacijenta, a od 17. juna (prema izveštaju na dan 15. jul iznosi 496, što je skoro deset puta više nego tokom perioda striktnog poštovanja epidemioloških mera).

Broj preminulih sa teritorije grada Kraljeva, prema poslednjem izveštaju popeo se na 16, a 13 osoba preminulo je za manje od mesec dana (od 17. juna).

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

5 Comments

 • Gost - Peragagga

  Gost - Peragagga

  Statistika za Kraljevo
  • Ime: Peragagga
 • Gost - Marko R.

  Gost - Marko R.

  Kakva je organizacija u nasoj bolnici i da li imamo dovoljno doktora? I kakvo bre koriscenje odmora medicinskog osoblja u ovom trenutku?! 
  • Ime: Marko R.
 • Gost - I sta cemo da radimo

  Gost - I sta cemo da radimo

  Jel se Krizni stab igra brojalice? Svaki dan samo izvestava o broju! Obavestite gradjane sta imamo od opreme u bolnici i kakvo je stanje? Jel ima ko da nas leci? Jel imamo respiratore? Neka mera?
  • Ime: I sta cemo da radimo
 • Gost - Buba

  Gost - Buba

  A koliko se izlecilo od 547?Zasto se taj podatak ne iznosi?Narod teeba da zna koliko je trenutno obolelih a ne ukupno od pocetka epidemije.
  • Ime: Buba
 • Gost - Tomica

  Gost - Tomica

  Proveriteštamparskegreske teritorijea ne ...
  • Ime: Tomica