Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

23. jul 2020.

Nažalost, u Opštoj bolnici „Studenica“ i juče su preminula dva pacijenta (šest za poslednja tri dana), ali ohrabruje podatak da je sve manji broj pozitivnih među testiranim osobama, odnosno da je pozitivan svaki treći testirani

Prema Izveštaju Zavoda za javno zdravlje, od 113 uzoraka testiranih u laboratoriji Veterinarskog specijalističkog instituta Kraljevo – pozitivno je 40 (što je 35,4 odsto u odnosu na broj testiranih).

Od početka epidemije, zaključno sa jučerašnjim datumom, ukupan broj registrovanih osoba sa teritorije grada Kraljeva pozitivnih na novi koronavirus koji izaziva bolest Covid-19 iznosi 1.019.

Nažalost, 22. jula preminula su još dva  pacijenta u Opštoj bolnici „Studenica“, tako da  ukupan broj preminulih sa teritorije grada Kraljeva, od početka epidemije, sada iznosi 24.

U Srbiji je, za poslednja 24 časa, registrovano još 412 osoba (14 manje nego juče) pozitivnih na novi koronavirus, a umrlo je devet ljudi čija se smrt dovodi u vezu sa Covidom 19 (od početka epidemije ukupno 508).

Na respiratorima se, saopšteno je na sednici Republičkog kriznog štaba, nalazi 185 osoba (16 manje nego juče).

Ukupan broj testiranih u Srbiji je 591.350 osoba, od toga su registrovana 22.443 slučaja obolelih od kovida. U bolnicama se trenutno leči 4.649 pacijenata. Procenat smrtnosti je 2,26 odsto.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments