Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

29. jul 2020.

U Opštoj bolnici „Studenica“ danas su, nažalost, preminula dva pacijenta, čime se broj preminulih od Covida 19 popeo na 28; u kovid delu ove bolnice trenutno se leče 74 pacijenta (dva na respiratoru)

Prema Izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, od poslednjeg (jučerašnjeg) izveštaja, nije bilo pristiglih rezultata iz Direkcije za nacionalne referentne laboratorije Batajnica, Beograd, tako da je ukupan broj registrovanih lica pozitivnih na virus „SARSCoV-2“, koji izaziva zaraznu bolest „Covid-19“, na teritoriji grada Kraljeva na današnji dan – i dalje  – 1.151.

Nažalost, danas su u Opštoj bolnici „Studenica“ Kraljevo preminula dva pacijenta, tako da je ukupan broj preminulih od početka epidemije u Kraljevu - 28.

U Opštoj bonici „Studenica“ u Kraljevu trenutno se u kovid delu leče 74 pacijenta, od kojih je devet na intenzivnoj nezi (dva na respiratoru). Za poslednja 24 časa opušteno je 10 pacijenata, a šest je primljeno na bolničko lečenje.

U Kovid ambulanti kraljevačkog  Doma zdravlja, ne uključujući bolničku i ambulantu Zavoda za javno zdravlje, tokom jučerašnjeg dana pregledana su 142 pacijenta i urađeno je 55 kontrolnih briseva.

Prema podacima Republičkog kriznog štaba, u Srbiji su za poslednja 24 časa registrovane još 372 kovid pozitivne osobe, a umrlo je sedam osoba, dok su na respiratorima 143 pacijenta.

Od početka epidemije u našoj zemlji do sada je od Covida 19 preminulo 558 ljudi, a kao pozitivni registrovani 24.892 osobe. Na bolničkom lečenju se trenutno nalazi 4.501 pacijent.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Pera

  Gost - Pera

  Testiranje ima smisla samo ako rezultati stižu brzo da bi mogao da izolujes pozitivne i kontakte da ne šire dalje zarazu. Ovo što se radi u Srbiji je čisto bacanje para na testove ciji rezultati kasne  i kao takvi ničemu ne služe. Predsednik reče 1 milion evra na dnevnom nivou trošimo na testove? 
  • Ime: Pera
 • Gost - Pitanja za nas KS

  Gost - Pitanja za nas KS

  Sta je bilo sa onih 300 neobradjenih uzoraka? Kada ce da stignu jucerasnji rezultati? Koliko se dnevno testira? I zasto u KV umire svaki dan po 1-2 osobe od ukupno 8-9 na nivou cele Srbije?  
  • Ime: Pitanja za nas KS