Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

30. jul 2020.

Prema izveštaju iz Opšte bolnice „Studenica“, u njenom kovid delu na lečenju se trenutno nalazi 67 pacijenata (sedam manje nego juče), a u Kovid ambulanti juče je testirano 140 osoba (od čega je 100 bilo kontrolnih pregleda)

Prema najnovijem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, od 34 uzorka testirana u Direkciji za nacionalne referentne laboratorije Batajnica, Beograd novoregistrovanih pozitivnih je osam osoba.  

Ukupan broj pozitivnih na novi koronavirus na teritoriji grada Kraljeva sada iznosi  1.159.

Prema podacima iz Opšte bolnice „Studenica“, za poslednja 24 časa umro je jedan pacijent iz bolničkog kovid dela, a 67 pacijenata trenutno je na bolničkom lečenju (za poslednja 24 časa otpušteno je osam, a primljeno duplo manje pacijenata da lečenje infekcije novim koronavirusom).

Dva pacijenta nalaze se na respiratoru, a pet ih je na tzv. „neinvazivnoj ventilaciji“

Na teriitoriji Srbije za poslednja 24 časa registrovana je još 321 kovid pozitivna osoba (51 manje nego juče). Nažalost, za poslednja 24 časa umrlo je još sedam ljudi, a 150 ih je, u bolnicama širom Srbije - na respiratorima (sedam više nego juče). 

Na bolničkom lečenju se trenutno nalaze ukupno 4.353 pacijenata, a prema podacima Republičkog kriznog štaba – za poslednja 24 sata testirane su ukupno 8.804 osobe.

foto: ilustracija (Pixabay)

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments