Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  1 / 5

Zvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

31. jul 2020.

Prema izveštaju iz kraljevačke bolnice, na lečenju od infekcije koronavirusom danas je sedam osoba manje nego juče, a 14 manje nego pre dva dana; za poslednja 24 časa preminuo je, nažalost, još jedan pacijent

Iz kovid dela kraljevačke bolnice „Studenica“ otpušteno je 12 pacijenata, a sedam je primljeno na bolničko lečenje. Trenutno se na lečenju u Kraljevu nalazi 60 kovid pacijenata, od kojih s enjih osam nalazi na intenzivnoj nezi: dva pacijenta su na respiratoru, a tri su na tzv. neinvanzivnoj ventilaciji.

U izveštaju dostavljenom medijima iz Opšte bolnice „Studenica“ navodi se da je preminuo, nažalost, još jedan pacijent,

Prema najnovijim podacima Republičkog kriznog štaba, na nivou Srbije danas je registrovano još 339 osoba koje su pozitivne na novi koronavirus. Još uvek nema podataka o novopregledanim brisevima pacijenata sa teritorije Kraljeva.

Na nivou Srbije, za poslednja 24 časa premunulo je još osam ljudi, pa ukupan broj preminulih od početka epidemije, čija se smrt dovodi u vezu sa Covidom 19 - iznosi 573.

Sve do sredine ove sedmice nekoliko dana beležen je pad broja pacijenata zavisnih od respiratora. Trenutno, na respiratorima u Srbiji nalaze se 162  pacijenta (12 više nego juče, a 19 više nego pre dva dana).

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

4 Comments

 • Gost - Mijo

  Gost - Mijo

  Otišli reagensi u Vatreno oko u Niš. Juče ga otvorili Kinci. Sad smo povećali kapacitet testiranja u Srbiji na jedno 2500 uzoraka dnevno, mada svakog dana čujemo kako smo testirali oko 10 000. 
  • Ime: Mijo
 • Gost - Ponosna Baba

  Gost - Ponosna Baba

  KRALJEVO - ZABORAVLJENI GRAD!
  ŠTA JE S VETERINARSKIM INSTITUTOM, ŠTA JE S REAGENSIMA?
  DA JE NOVI PAZAR, DIGLA BI SE DRŽAVA NA NOGE!
  • Ime: Ponosna Baba
 • Gost - Nebojsa

  Gost - Nebojsa

  Dok je Veterinarski institut radio testove, Kraljevo je bilo zariste. Onda su iz Beograda prestali da salju reagense i poceli da testiraju umesto nas. Sada vise ne salju ni rezultate. "HVALA, VUCICU!
  • Ime: Nebojsa
  • Gost - Pera

   Gost - Pera

   Neka si mu rekao!!!
   • Ime: Pera