Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

1. avgust 2020.                                                                              

U najnovijem izveštaju Zavoda za javno zdravlje se ne navodi od kog datuma su najnoviji obradjeni uzorci, a za poslednja 24 časa u kovid delu Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu preminuo je još jedan pacijent 

U najnovijem izveštaju Zavoda za javno zdravlje navodi se da je, nažalost, za poslednja 24 časa, u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu - preminula još jedna osoba, pa se ukupan broj preminulih sa teritorije grada popeo na 29.

Juče nije bilo rezultata o novopregledanim brisevima, a u današnjem izveštaju navodi se da je, od 120 uzoraka testiranih u Direkciji za nacionalne referentne laboratorije Batajnica, novoregistrovanih pozitivnih sa teritorije grada Kraljeva je 34. U izveštaju se ne navodi od kog datuma su ovi uzorci, ali je sigurno da ima višednevnog kašnjenja rezultata, jer je epidemiolog dr Radovan Čekanac u ponedeljak 27. jula potvrdio da još oko 300 uziraka nije obradjeno, a u medjuvremenu je bilo i novih testiranja.

Ukupan broj osoba sa teritorije grada Kraljeva, kod kojih je od početka epidemine registrovan novi koronavirus, sada iznosi 1.193 

Prema najnovijim podacima Republičkog kriznog štaba, na nivou Srbije danas je registrovano još 330 osoba (devet manje nego juče) koje su pozitivne na novi koronavirus. 

Na nivou Srbije, za poslednja 24 časa premunulo je još devet ljudi, pa ukupan broj preminulih od početka epidemije, čija se smrt dovodi u vezu sa Covidom 19 - iznosi 582.

Sve do sredine ove sedmice nekoliko dana beležen je pad broja pacijenata zavisnih od respiratora. Trenutno, na respiratorima u Srbiji nalaze se 162  pacijenta (12 više nego juče, a 19 više nego pre dva dana).

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Mijo

  Gost - Mijo

  Znači, ne zna se više ni ko pije ni ko plaća. Da nije tužno bilo bi smešno!!!
  • Ime: Mijo
 • Gost - Da pitam

  Gost - Da pitam

  Zasto je Kraljevo dozvolilo da im se oduzme pravo da nas institut radi rezultate nasim sugradjanima  vec sad istizu iz referentne laboratorije Batajnica? Sa kasnjenje od nekoliko dana, niti se zna id kad su uzorci... 
  • Ime: Da pitam