Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

2. avgust 2020.

Prema najnovijem izveštaju, od 56 najnovijih obradjenih uzoraka pozitivno je 17, a preminuo je još jedan pacijent

U najnovijem izveštaju Zavoda za javno zdravlje navodi se da je, nažalost, za poslednja 24 časa, u kovid delu Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu - preminula još jedna osoba, pa se ukupan broj preminulih sa teritorije grada Kraljeva (čija se smrt dovodi u vez sa koronqvirusom), od početka epidemije popeo na 30.

Prema  današnjem izveštaju navodi se da od 56 uzoraka, koji su obradjeni u Direkciji za nacionalne referentne laboratorije Batajnica, novoregistrovanih pozitivnih sa teritorije grada Kraljeva ima 17. Ni u današnjem izveštaju se ne navodi od kog datuma su ovi uzorci, niti koliki je medju njima broj ponovo testiranih.

Ukupan broj osoba sa teritorije grada Kraljeva, kod kojih je od početka epidemije registrovan novi koronavirus, sada iznosi 1.193.

Prema najnovijim podacima Republičkog kriznog štaba, na nivou Srbije, za poslednjq 24 časa registrovano je još 311 osoba (19 manje nego juče, a 28 manje nego pre dva dana) koje su pozitivne na novi koronavirus.

Na nivou Srbije, za poslednja 24 časa preminulo je još osam ljudi, pa ukupan broj preminulih od početka epidemije, čija se smrt dovodi u vezu sa Covidom 19 - iznosi 590.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

4 Comments

 • Gost - Ribnica

  Gost - Ribnica

  Pa zar nije LONCAR danas izjavio da je od 311 u Srbiji..a u Kv 1.98 % od toga ili 6...dakle ovo je raspad od sistema i drzave..
  • Ime: Ribnica
 • Gost - Gotana

  Gost - Gotana

  Da li ikoga u ZC Studenica interesuje od kada su ovi rezultati? Postoje ljudi koji su testitani,postoje njihovi kontakti,postoje i ostali gradjani koji itekako žele da znaju kakvo je stanje u gradu. Da li vi ili bilo ko iz ostalih medija može da dodje do bilo kakvih smislenih odgovora :zašto je odgovor u na vašem Portalu uvek isti?(ne zna se od kog datuma su uzorci).
  • Ime: Gotana
 • Gost - Zasto

  Gost - Zasto

  Zasto dizvoljavate da nam BG "servira" sta hice, kad goce i dizira koliko hoce kad ovde mogu da se rade rezultati?
  • Ime: Zasto
 • Gost - Petar

  Gost - Petar

  Ovde lud zbunjenog...Zasto se ne navodi od koga datuma su uzorci?
  • Ime: Petar