Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  1 / 5

Zvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. septembar 2020.

U Srbiji je broj testiranih na dnevnom nivou, posle 15 dana ponovo trocifren, iako je testirano duplo manje osoba u odnosu na broj iz prethodnog izveštaja Ministarstva zdravlja

Prema informaciji Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, od uzetih ukupno 72 nova brisa osoba sa teritorije grada Kraljeva sa indikacijama za testiranje na novi koronavirus, pozitivnih je SEDAM. Urađeno je, takođe, i sedam kontrolnih briseva, a rezultati tih testiranja pokazuju da su, od sedam kontrolno testiranih osoba -  dve i dalje pozitivne na novi koronavirus.

U Srbiji je, za poslednja 24 sata potvrđeno 108 novih slučajeva infekcije koronavirusom na osnovu 3.082 testiranih uzoraka. Poslednji put trocifren broj novozaraženih zabeležen je 28. avgusta, kada je na dnevnom nivou registrovan identičan broj kao danas – 108 novih kovid slučajeva. takođe bilo 108 novih slučajeva zaraze.

Prema novim podacima Ministarstva zdravlja, u proteklom danu, od Covida 19 preminule su još dve osobe na teritoriji Srbije, a na respiratoru je trenutno 28 pacijenata.

U bolnicama širom Srbije hospitalizovano je 390 osoba, a od početka epidemije, u našoj zemlji je registrovano ukupno 32.408 slučajeva zaraze koronavirusom.

Trećina novozaraženih je sa područja Beograda, a imunolog dr Srđa Janković danas je, gostujući na RTS-u, ocenio da „situacija može i da se pogorša ako ne budemo pazili“.

On je dodao da su Beograd, Kragujevac, Zaječar i Preševo  gradovi u kojima je poslednjih dana povećan procenat novozaraženih koronavirusom.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Gost

  Gost - Gost

  O svadbama za vikend, da ne pricamo. 
  • Ime: Gost
 • Gost - Gradjanin Cane

  Gost - Gradjanin Cane

  Proverite od tih 7 koliko ih je prošli vikend bilo u Mošinom Gaju na nastupu neke od zvezda granda.Molim lepo.
  • Ime: Gradjanin Cane
  • Gost - Bojan

   Gost - Bojan

   Mošin Gaj bazeni troše vodu za piće iz vodovodnog sistema. Nemaju dovoljno vode ali u pitanju je drug član! Građani plaćaju i vodu u bazenima a nekima i perionice kao i ostale delatnosti ako si drug.....
   • Ime: Bojan