Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. septembar 2020.

Predstavnici Republičkog kriznog štaba apelovali su na građane Srbije koji se nalaze u zemljama gde je epidemiološka situacija nepovoljnija, da se vrate do 18. septembra, jer će tada biti promenjen režim ulaska u našu zemlju

Svi građani Srbije koji se vraćaju iz inostranstva, naročito iz zemalja u kojima je epidemiološka situacija trenutno nepovoljnija poput Crne Gore i Hrvatske, biće obavezni da se jave epidemiologu ili svom izabranom lekaru u roku od 24 sata od ulaska u zemlju.

Na sednici Republičkog kriznog štaba danas je odlučeno da će lekari dalje, u zavisnosti od zdravstvenog stanja građana, preporučiti da li je neophodan obavezan nadzor ili ne.

Prema rečima dr Darija Kisić Tepavčević, nove mere stupiće na snagu u petak 18. septembra u 18 časova. Zbog toga, ona je pozvala građane Srbije da se do tog datuma vrate u zemlju .

- Situacija kod nas je daleko povoljnija, pa apelujemo na građane, koji se nalaze u susednim zemljama, da se vrate u Srbiju do petka, jer ćemo od tog dana u 18 časova imati drugačiji režim, koji podrazumeva uvođenje nadzora za sve putnike koji ulaze u našu zemlju – izjavila je dr Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktora Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments