Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

15. septembar 2020.

Epidemiološka situacija u Kraljevu nije promenjena u odnosu na jučerašnji dan, iako je broj kovid pacijenata na lečenju u bolnici „Studenica“ - skoro dupliran u odnosu na jučerašnji dan

Prema najnovijem izveštaj Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, rezultati PCR testiranja 24 uzorka brisa uzetih od pacijenata sa teritorije grada Kraljeva od osoba sa simptomima Covida 19 ili po drugim indikacijama, pokazuju sledeće: dva uzorka bili su kontrolni brisevi prethodno pozitivnih pacijenata koji su sada negativni, a kod preostala 22 uzorka brisa (od pacijenata testiranih prvi put) nijedan nije pozitivan.

Tako je ukupan broj novoregistrovanih slučajeva infekcije novim koronavirusom od početka epidemije ostao nepromenjen - 1.400.

Od poslednjeg izveštaja sa teritorije Grada je u OB Studenca nema preminulih od bolesti Kovid19, a od početka epidemije preminulo je 40 ljudi da teritorije grada Kraljeva koji su bili pozitivni na prisutstvo novog koronavirusa.

U Opštoj bolnici ''Studenica'' u Kraljevu, od Covida 19 trenutno se leči sedam pacijenata, jer su u protekla 24 sata primljena još tri pacijenta, a otpuštenih nije bilo.

U kovid ambulanti Doma zdravlja Kraljevo juče je pregledano 56 pacijenata. Nije bilo kontrolnih briseva, a novih briseva bilo je 14. Bez indikacija za testiranje bila su 42 pacijenta.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments