Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

10. oktobar 2020.

Za poslednja 24 časa u Srbiji je testirano 4.976 osoba, od kojih je 168 bilo pozitivno, dok je preminula jedna osoba

Prema Izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva, danas je promenjena

Rezultati PCR testiranja 16 osoba, čiji su brisevi uzeti u zdravstvenim ustanovama na području grada Kraljeva od osoba sa simptomima Covida 19 ili po drugim indikacijama za testiranje, pokazuju da su DVE novoregistrovane kao POZITIVNE.

Od početka epidemije, prema informacijama Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, ukupan broj registrovanih osoba pozitivnih na virus SARSCoV-2 koji izaziva bolest Covid-19, do danas je – 1.428.

Od poslednjeg izveštaja, sa teritorije grada Kraljeva, u Opštoj bolnici „Studenica“, nije bilo preminulih.

Prema informacijama Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", za poslednja 24 sata u Srbiji je na koronavirus testirano 4.976, njih 168 je bilo pozitivno, dok je preminula jedna osoba.

U bolnicama širom Srbije trenutno se leči 305 kovid pacijenata, od kojih su 22 na respiratorima.

U našoj zemlji juče su registrovana 173 nova slučaja. Na snazi je nova mera - svi ugostiteljski objekti i radnje rade samo do 23 sata, uključujući i one sa baštama. U nekim gradovima zatvoreni su ugostiteljski objekti koji nisu poštovali ovu meru, a mnogi su dobili prekršajne prijave.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments