Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. oktobar 2020.

Za poslednja 24 časa u Srbiji je testirano 7.117 osoba, od kojih su 152 pozitivne, dok su od posledica infekcije novim koronavirusom preminule još dve osobe

Prema Izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva je promenjena, jer je novoregistrovano ŠEST POZITIVNIH osoba od 19 testiranih na novi koronavirus.

Od početka epidemije, prema informacijama Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, ukupan broj registrovanih osoba pozitivnih na virus SARSCoV-2 koji izaziva bolest Covid-19, do danas je – 1.437.

Od poslednjeg izveštaja, sa teritorije grada Kraljeva, u Opštoj bolnici „Studenica“, nije bilo preminulih, a  ovoj ustanovi na lečenju se i dalje nalaze četiri kovid pacijenta, jer za poslednja 24 časa nije bilo ni otpusta, ni prijema.

Prema informacijama Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", za poslednja 24 sata u Srbiji je na koronavirus testirano 7.117, njih 159 je bilo pozitivno, a preminule su dve osobe.

U bolnicama širom Srbije trenutno se leči 329 kovid pacijenata, od kojih su 22 na respiratorima.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - NEKO LAZE

  Gost - NEKO LAZE

  Danas je na svim portalima objavljeno da u Kv ima 4..i slovima cetiri,a ne 6..dakle neko govori neistinu
  • Ime: NEKO LAZE
  • Gost - A neko ne ume da cita

   Gost - A neko ne ume da cita

   VEČERNJE NOVOSTI 13.X: OD ukupno 19 uzoraka brisa sa teritorije Kraljeva, testiranih u minulih 24 sata u referentnim nacionalnim laboratorijama, čak šest je pozitivno na kovid-19, odnosno svaki treći, što je najveći broj novozaraženih u proteklih mesec dana.

   BLIC 13.X: Prema najnovijem Izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, od 19 uzoraka brisa, uzetih u zdravstvenim ustanovama na području Kraljeva, od osoba sa simptomima Kovida 19, registrovano je šest pozitivnih osoba.

   • Ime: A neko ne ume da cita