Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

15. oktobar 2020.

Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirusa je testirano 6.504 osoba, a registrovana su 203 nova slučaja zaraze

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva i danas je promenjena.

Najnoviji rezultati PCR testiranja 28 osoba, čiji su brisevi uzeti u zdravstvenim ustanovama na području grada Kraljeva – novoregistrovane su DVE POZITIVNE OSOBE.

Tako sada, prema informacijama Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, ukupan broj osoba koje su registrovane kao pozitivne na novi koronavirus, na teritoriji grada Kraljeva iznosi 1.440.

Od poslednjeg izveštaja, sa teritorije grada Kraljeva, u Opštoj bolnici „Studenica“, nije bilo preminulih. U ovoj bolnici trenutno se dva pacijenata leče od Covida 19. Tokom protekla 24 sata dva pacijenta su otpuštena, a novoprimljenih – nije bilo.

U poslednja 24 sata još dve osobe su preminule od posledica zaraze koronavirusom u Srbiji, pa je ukupan broj žrtava povećan na 770, objavljeno je sajtu covid19.rs.

Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirusa je testirano 6.504 osoba, a registrovana su 203 nova slučaja zaraze.

Na respiratorima je 25 pacijenata (tri više nego juče), a ukupno je 359 osoba hospitalizovano (osam više nego juče).

U Srbiji su od početka epidemije zvanično potvrđena 35.454 slučaja infekcije.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments