Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

17. oktobar 2020.

Prema informacijama Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, ukupan broj osoba koje su od početka epidemije registrovane kao pozitivne na novi koronavirus na teritoriji Kraljeva sada je 1.454

Na osnovu 44 uzorka brisa uzetih u zdravstvenim ustanovama na području Kraljeva od osoba sa simptomima Covida 19 ili po drugim indikacijama za testiranje novoregistrovano je pozitivnih ŠEST OSOBA.

Prema informacijama Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, ukupan broj osoba koje su od početka epidemije registrovane kao pozitivne na novi koronavirus na teritoriji Kraljeva sada je 1.454.

Od poslednjeg izveštaja, sa teritorije grada Kraljeva, u Opštoj bolnici „Studenica“, nije bilo preminulih.

Za poslednjih 24 sata u Srbiji je na koronavirus testirano 5.456 osoba, od kojih je 227 pozitivno, a umrla su dva kovid pacijenta.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije se nalaze 22 od ukupno 372 hospitalizovana pacijenta.

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaključno sa današnjim danom, prisustvo koronavirusa potvrđeno je kod pet korisnika i devet zaposlenih, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni u ustanovama socijalne zaštite, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Neko iz Raške

  Gost - Neko iz Raške

  Večeras u sali "Korona" proslava 18. rođendana. Simbolično!? Dozvoljeno? 
  • Ime: Neko iz Raške
 • Gost - Stanko

  Gost - Stanko

  Videcemo u ponedeljak...
  Veceras Autentik prepun..gazde trljaju ruke.
  • Ime: Stanko
 • Gost - VC

  Gost - VC

  Interesantno! 14 u dva dana! 
  • Ime: VC