Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

19. novembar 2020.

Komunalna inspekcija i milicija kontrolišu radno vreme i poštovanje epidemioloških mera ugostiteljskih objekata u užem gradskom jezgru i široj gradskoj zoni, kao i mere u trgovinama, javnom i taksi prevozu putnika

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, Grad Kraljevo nastavlja da sprovodi propisane epidemiološke mere, navodi se u saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije u Kraljevu. U saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije ističe se :

U skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i Uredbom Vlade Srbije o merama za sprečavanje i suzbijanje bolesti COVID-19, komunalna inspekcija i komunalna milicija, tokom prethodnog dana i noći, kontrolisale su primenu mera koje se odnose na radno vreme odnosno poštovanje epidemioloških mera ugostiteljskih objekata u užem gradskom jezgru i široj gradskoj zoni. Tokom prethodnih dana, komunalna milicija i inspekcijske službe su kontrolisali sprovođenje eidemioloških mera u javnom gradskom prevozu i taksi prevozu putnika, kao i primenu epidemioloških mera u tržnim centrima i maloprodajnim trgovinskim objektima.

Komunalna inspekcija i komunalna milicija će nastaviti da svakodnevno kontrolišu sprovođenje mera lične zaštite, mera zaštite od zarazne bolesti COVID-19 na otvorenom i u zatvorenim prostorima, radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih i drugih objekata.

Poverenici civilne zaštite su tokom prethodne noći dezinfikovali javne površine – gradske ulice, trgove, kao i prostore ispred restorana, pošta, banaka.

U jutarnjim časovima pripadnici JKP „Čistoća“ su dezinfikovali prostor oko Kovid ambulante, Kovid bolnice, kao i Gerontološkog centra i Specijalne bolnice „Agens“ u Mataruškoj Banji.

Građani sredstvo za dezinfekciju mogu da preuzmu iz pet rezervoara sa dezinfekcionim sredstvom, koje su ekipe JKP „Vodovod“ Kraljevo, u koordinaciji sa Odeljenjem za poslove civilne zaštite Gradske uprave grada Kraljeva, postavile na lokacijama Gradska uprava grada Kraljeva, Pampula, Ribnica, Beranovac i Mataruška Banja.

Iz Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva apeluju na sve privredne subjekte i građane da se pridržavaju propisanih epidemioloških mera, a sve u cilju sprečavanja pojave i širenja zarazne bolesti COVID-19“.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Leka

  Gost - Leka

  Do 21h su uglavnom puni kafici, svi jedni drugima u nos. Ako sa lud nisam corav. Proverite birtije i manje lokale da vidite kako se pridrzavaju epidemioloskih mera. 
  • Ime: Leka
 • Gost - Ajgor

  Gost - Ajgor

  Zasta li postoji i zasta li mi placamo ovu komunalnu miliciju?!
  • Ime: Ajgor
 • Gost - Realista

  Gost - Realista

  Ako dokažu da su, bilo kada za poslednjih pet godina, proveravali kafić na početku Jug Bogdanove u Kraljevu, kunem se da ću se javno izviniti vlasnicima ovog lokala. Moje ime, opet se kunem, biće poznato vlasnici ovog portala.
  • Ime: Realista