Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. februar 2018.

Glavna tema ovog događaja, koji će imati više od hiljadu učesnika, biće “Šta posle fiskalne konsolidacije: Kako fiskalnu stabilnost merama ekonomske politike pretvoriti u održiv rast i razvoj?!“

Jubilarni 25. Kopaonik biznis forum održaće se od 4. do 7. marta u hotelu Grand na Kopaoniku, a okupiće kako se očekuje, više od 1000 predstavnika vladinog i nevladinog sektora, domaćih i stranih privrednika, međunarodnih eksperata i diplomatskog kora. Forum će svojim izlaganjem zvanično zatvoriti premijerka Srbije, Ana Brnabić, a glavna tema o kojoj će se razgovarati biće “Šta posle fiskalne konsolidacije: Kako fiskalnu stabilnost merama ekonomske politike pretvoriti u održiv rast i razvoj?!“.

Ovogodišnji KBF okupiće neka od najznačajnijih imena svetske ekonomije kao što su direktor Kancelarije IMF-a za Evropu, Poul Thomsen i direktor EBRD-a za Centralnu i Istočnu Evropu, Charlote Ruhe.

 

KBF u partnerstvu sa Mastercard, tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments