Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

15. mart 2018.

Od početka skijaške sezone, ostvaren je promet kao za celu prethodnu koja je važila za rekordnu od osnivanja preduzeća Skijališta Srbije, a stotom skijašu na stazi Krčmar danas je kao nagrada za 100 dana sezone uručen sedmodnevni ski pas

Skijaška sezona u Srbiji traje tačno 100 dana, a na stazama Kopaonika, Stare planine i Tornika ove zimske sezone zabeležene su rekordne posete skijaša, saopštila su Skijališta Srbije Za rekordima posećenosti ne zaostaju ni poslovni rezultati, pa je već sada, za 100 dana skijanja premašen promet koji je prošle godine ostvaren za celu sezonu. Tim povodom je danas u ski centru Kopaonik uručena nagrada, sedmodnevni ski pas stotom skijašu na žičari Krčmar.

Za 100 dana sezone ostvareni su izuzetni rezultati, i što se tiče poslovanja preduzeća, i što se tiče broja turista. Od početka skijaške sezone do danas, ostvaren je promet kao za celu prethodnu sezonu koja je važila za ubedljivo rekordnu sezonu od osnivanja preduzeća. Broj prodatih karata je već sada veći za 20 posto, a ostvaren je i najveći broj skijaša u jednom danu, koji je prešao 11.000. Takođe, tokom ovih nepunih sto dana premašen je dnevni promet ostvaren otkad postoje Skijališta Srbije.

Procenjuje se da će biti još minimum 30 dana skijanja, s obzirom da snega, i veštačkog i prirodnog, ima na stazama. Sva tri ski centra, Kopaonik, Stara planina i Tornik, rade punim kapacitetom i na stazama ima više od pola metra utabanog snega.

Iz Skijališta Srbije najavljuju još puno promotivnih aktivnosti, a baš danas počinje „Tvoja ski zona“ - vikend kada skijaši i borderi mogu da kupe trodnevne i četvorodnevne ski karte sa popustom od 20 posto. Do kraja sezone biće još jedan ovakav vikend, a za ljubitelje ski centra Tornik odobreno je do kraja sezone 20 odsto popusta na cenu ski karata.

Pored brojnih zanimljivih manifestacija, testova skija, gde skijaši mogu da probaju najnovije modele poznatih brendova, predstoji i tradicionalna trka Skijališta Srbije „3S“. Ova trka je planirana za 24.mart, očekuje se veliki broj učesnika, s obzirom da se prošle godine tamičilo više od 100 skijaša i bordera u velelslalomu. Iz Skijališta Srbije obećavaju odličnu zabavu i vredne nagrade za najbolje.

foto: Pixabay

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments