Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

7. avgust 2018.

Iako je republička građevinska inspekcija za danas zakazala izvršenje svog rešenja o rušenju, do toga neće doći jer, kako nezvanično saznajemo, od policije nije stigao odgovor na zahtev za asistenciju

Kafić, pod nazivom „Vrh“, koji je izgrađen na vrhu Kopaonika, a umesto predviđenih montažnih 150 ima 1.000 nelegalno izgrađenih kvadrata, najverovatnije neće biti srušen danas. Inspekcija Ministarstva za građevinarstvo, urbanizam i saobraćaj za utorak ujutru 7. avgusta je zakazala izvršenje svog rešenja o rušenju, i to o trošku investitora, Snežane Matković iz Smedereva, zato što ona nije postupila po nalogu inspekcije da sama organizuje rušenje nelegalno izgrađenog objekta. Rešenje o rušenju armirano-betonskog objekta spratnosti suteren, prizemlje, sprat i potkrovlje, spoljnih dimenzija 27 puta 14,5 metara, doneto je zbog toga što je Snežana Mitković iz Smedereva podigla bespravno podigla objekat od 1.000 kvadrata, a da prethodno nije pribavila građevinsku dozvolu.

Prema nezvaničnim saznanjima, u 8 sati ujutru na vrhu Kopaonika rušenja neće biti, jer republička građevinska inspekcija nije dobila nikakav odgovor policije na zahtev za asistenciju, iako je taj odgovor trebalo da stigne dva dana pre zakazanog termina rušenja. Policija je trebalo da asistira zbog sigurnosti inspektora i već određenih izvođača radova na rušenju pomenutog objekta.

foto: M. Dugalić

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments