Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

18. februar 2019.

Sredstva će biti upotrebljena za obuku na zahtev poslodavca, subvencije za zapošljavanje teže zapošljivih lica i za podršku samozapošljavanju, a očekuje se da uz opštinskih 15 miliona dinara, još toliko novca u ovoj godini opredeli i NSZ

Na poslednjoj sednici Gradskog veća, Opštinsko veće Raške usvojilo je Lokalni akcioni plan zapošljavanja za tekuću godinu. Za podsticanje zapošljavanja i sprovođenje mera aktivne politike zapošljavanja opština Raška će izdvojiti 15 miliona dinara, a očekuje se da isto toliko novca opredeli i NSZ. Sredstva će biti upotrebljena za obuku na zahtev poslodavca, subvencije za zapošljavanje teže zapošljivih lica i za podršku samozapošljavanju.

Članovi Veća usvojili su i Program razvoja turizma Jošaničke Banje za narednih deset godina. Ocenjeno je da bi razvoj Jošaničke Banje, kao turističkog prostora od prioritetnog nacionalnog interesa, trebalo usmeriti na kvalitetnu ponudu zdravstvenog i velnes turizma, jer bi to uz izuzetne karakteristike termalnih voda omogućilo trajno privlačenje većeg broja gostiju i bolje tržišno pozicioniranje. Ono na čemu takođe treba raditi jeste podsticanje preduzetništva i unapređenje infrastrukture.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments