Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

31. januar 2018.

U petak, 2. februara, u Kraljevu će biti održana promocija posthumno objavljenog diska "Na kraju... početak" - muzičkog testamenta Zorana Milojčevića Čombeta; biće to veče posvećeno usnoj harmonici, Čombetu i njegovoj muzici

Osam meseca nakon odlaska Kraljevčanina Zorana Milojčevića Čombeta, koji je muzikom stvaranom na voljenoj usnoj harmonici, ali i činjenicom da je umeo da bude pravi prijatelj,  za života, šireći radost, dotakao duše onih koji su ga poznavali, objavljen je njegov CD pod nazivom „Na kraju – početak“.

Kao što sam i rekao, završio sam i njegov poslednji (veliki) nazavršeni posao...“, pomešanih osećanja objavio je nedavno Zoranov sin Žarko Milojčević. On je, ne dopuštajući da ga tuga slomi, nekoliko meseci nakon Čombetove smrti obećao da će objaviti muzički testament svog oca, a obećanje je – ispunio. CD je objavila izdavačka kuća Take it or leave it records iz Beograda, a u pitanju su šesnaest autorskih Čombetovih kompozicija i četiri obrade (među kojima i „Stani, stani, Ibar vodo“).

- Zbog pomoći u realizaciji moje ideje zaslužuju da budu pomenuti: Saša Filipović Fićo, neophodan za sve (post)produkcijske i slične poslove, Slobodan Stojanovic Kepa (Prijatelj sa velikim P), Saša Gočanin (producent sa sluhom, direktor TIOLI recordsa), bez čije pomoći bi bilo moguće samo "homemade" izdanje. Njima, kao i svima koji su mi pomogli VELIKO HVALA – najavio je nedavno Žarko Milojčević, a sada će svi koji su voleli Čombeta imati priliku da na kraljevačkoj promocoji ovog diska osete zašto kažu da je „muzika umetnost koja je najbliža suzama i sećanju“.

Biće to veče posvećeno usnoj harmonici, Čombetu i njegovoj muzici u kafeu “Aleksandar“ (kod Capa), Ulica Heroja Maričića 99, 2. februara u 20 časova.

Svi koji žele disku mogu da nabave u Kraljevu - knjižara Prozor, Cara Dušana 53 (zgrada "Beli dvor"), a uskoro i u ostalim gradovima, ili disk mogu poručiti preko FB strane Take it or leave it records-a.

Za dočaravanje muziičkog ugođaja uz Čombetvu muziku - nova stvar, A1 sa CD-a „Na kraju početak“.

Promocija posthumno objavljenog diska "Na kraju... početak"- muzičkog testamenta Zorana Milojčevića Čombeta. Veče posvećeno usnoj harmonici, Čombetu i njegovoj muzici.

Za ilustraciju, Nova stvar "Čombe i Fićo), A1 sa diska 

Oni koji žele da se podsete zašto je Zoran Milojčević Čombe bio od onih ljudi koji su svoje prijatelje povredili samo jednom – onog dana kada su zauvek otišli, mogu da pročitaju  OVDE

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments