Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

24. jul 2016.

NA “ORA nije fora” treći put učestvuje akcijaš iz Rume neobičnog imena, koji je ljubav prema Kraljevu dokazao i zbog te plemenitosti i nagrađivan

Akcijaš Cveće Miljković (52) iz Rume, učestvovao je i na prethodne dve kraljevačke radne akcije, a za svoj angažman i pomoć koju je Kraljevu nesebično pružio neposredno posle zemljotresa, kada je više od dva meseca radio na obnovi krovova I kuća, nagrađen je plaketom “Večernjih novosti” za najplemenitiji podvig godine.

- Tada sam odmah osetio da moram da dođem da pomognem. Onda su se u gradu koji mnogo volim desile i poplave 2014. godine, pa sam, čim sam čuo da će biti organizovana prva ”ORA nije fora”, požurio da se tada prijavim – kaže Cveće, koji je nekada radio u policiji, a sada je u invalidskoj penziji.

Priseća se kako je, kada je prvi put došao u Kraljevo da pomaže kao volonter u sanaciji od zemljotresa, svima bilo čudno njegovo ime.

 

- Zato sam smislio slogane: “Ako želite da imate sreće, zovite da vam kuću pokriva Cveće” i “Tamo gde je teško i gde niko neće, opet dođe Cveće” – kaže ovaj Rumljanin, dodaući da su akcijaška druženja nezaboravna, jer ga vraćaju u mladost, pa mu se ponekad čini da umesto 52 opet ima 25 godina.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments