Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

31. jul 2016.

Funta je pala, pa je letovanje Britancima preko noći postalo skupo negde u Evropi, ali grad nudi niz uzbudljivih događanja tokom jula i avgusta

London tokom leta je najbolje mesto na svetu! Činjenica. Da, može biti turista na svakom uglu. Da, deca su na školskom raspustu; i da, sunce možda nije tako divno, ali ništa od toga nije bitno kada ste suočeni sa nizom uzbudljivih događanja. Od novih umetničkih blokbastera i svežih lica u Vest End-u, na londonskim  festivalima, sve do  zabavnih stvari koje treba obaviti, u Londonu je više od 30 događaja koje ne želite da propustite ovog leta. Sladoledi nisu uključeni .

London, kao i ostali njegovi stanovnici, baš volim tokom avgusta. Mirno je, štrajkovi metroa i železnica nemaju uticaja na lepotu koju grad pruža. Više nezaboravnih prostora nego ikada se sada koriste kao otvoreni bioskopi, uključujući i dostojanstvene kuće, plaže, trkačke staze i bašte mnogih veličanstvenih zamaka.

Od poslednjih hitova do vanvremenski klasika, postoje filmovi u izobilju koji se prikazuju ovog leta da zadovolje većinu ukusa. Neki prostori imaju velike ekrane podignute za celo leto, ali postoji pop - up kompanija, Luna kino, koji je stavljen na više od 30 lokacija širom zemlje da se ljudi zabavljaju pod vedrim nebom. Jedan takav je i ovde, pored mene u Kentu, Hop Farm u Paddock wood. Provedite toplo veče - ili čak malo hladnije samo ako ste “naoružani” vunenim dzemperima da sedite napolju i uživate u živom nastupu.

Ako se odlučite i da odete malo dalje od Londona, sačekaće vas muzički festivali ili besplatni pristupi srednjovekovnim baštama i zamkovima.

Brexit je ucinio svoje, funta je pala, leto i letovanje su Britancima preko noći postali skupi tamo negde u Evropi.

Samii su odlučili tako, pa je i ovo leto 2016.  jedno od najuzbudljivijivih i najftinijih da se odmor provede kod kuće, u gradu u kojem živite.

 

Za sada, vreme nas služi. Kišobran, ipak, treba uvek imati iz sebe. U Londonu kiša može da krene i iz, naizgled, vedrog neba.

                                                                         Snežana Medić

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments