Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  1 / 5

Zvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. oktobar 2018.

Iako hala ne može da primi toliko, partijska kvota je 7.000 ljudi, pa lideri koalicionih partija u šali nude pomoć kraljevačkim naprednjacima za povećanje brojnosti, ali predsednik GRO SNS Nebojša Simović kaže da pozivnice za skup «već preprodaju tapkaroši», piše današnja «Politika»

Predsednik Srbije rekao je letos, posle vežbe ,,Zajednički udar 2018“ kojoj je prosustvovao u Kraljevu, da će u grad na Ibru dolaziti često «zato što je Kraljevo zaslužilo bolje dane“. Posle jučerašnje posete, najavio je da će za deset dana opet u Kraljevo na obeležavanje desetogodišnjice postojanja Srpske napredne stranke. Kraljevčani se nadaju ijoš i da će do kraja ili početkom sledeće godine opet ovamo - kažu možda i avionom zarad konačnog otvaranja aerodroma Lađevci za civilni saobrćaj ili, za koji dan, recimo, radi početka rada prvog pogona turske fabrike konfekcije, gde će raditi oko dve hiljade radnika.

Doskora je ovde bilo priče o ,,Kraljevu kao zaključanom gradu, zato što se predsedniku Vučiću ne sviđa lokalno partijsko i gradsko rukovdostvo ». Jednom, pre tri godine novinari su ga, prilikom njegove posete Vrnjačkoj Banji, i pitali ,,zašto zaobilazi Kraljevo? Rekao je tada, istina, da bi rukovodostvo u Kraljevu moglo bolje i više da radi, ali da to nije razlog i da će čim pre doći. Ali, ne računajući uzgredne posete tokom izbornih kampanja, ipak, nije dolazio od 2012.godine, kada je ovde bio u ulozi ministra odbrane.

Sada, eto, sigurne su tri njegove posete gradu, zbog kojeg je, kako je juče rekao, srećan što će opet imati industriju i ,,koji je to zaslužio“. Dva njegova dolaska su čak u roku od deset dana, pa se Kraljevom pročula i dobronamerna šala kako je ,,obilazio, obilazio, pa se odomaćio“. Mnogi žele, pre svih rukovodstvo njegove partije da mu ovde prirede ,,neviđen“ doček za 21. oktobar. Nezvanično čujemo da je planirana partijska ,,kvota“ sedam hiljada ljudi na skupu, iako nova sportska hala gde će se održati ima najviše pet hiljada mesta. Dobro, lepo je i da se kaže kako je ,,dve hiljade njih ostalo ispred ovog objekta“. A, da li će te večeri, (glavni događaj će se, verovatno, dešavati u kasnim popodnevnim satima) tako i biti - neki sumnjaju. Glavom vrte čak i neki lideri koalicionih partija i nude lokalnom rukovodstvu SNS -- pomoć zarad povećanja brojnosti. Ali, kako u šali kažu, ,,ne za sendviče nego za veći deo kolača vlasti“. Na to, čujemo odbijajući odgovor u istom stilu od Nebojše Simovića, predsednika gradskog odbora SNS-a : «Hvala. Naše pozivnice za taj skup već preprodaju ,,tapkaroši“ i moraćemo nešto da preduzmemo...»    

autor : M. Dugalić

izvor: «Politika»

foto (arhiva): miting SNS u Kraljevu 21. marta 2017.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Stanar

    Gost - Stanar

    I u našem gradu kreće rijaliti, bravo nam ga preCedniče !
    • Ime: Stanar