Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. mart 2020.

Parola „snađi se“: ovako su jedan kraljevački ribolovac stariji od 65 godina, koji zbog zabrane kretanja ne sme da izađe iz stana i vlasnik obližnje piljare, „beskontaktno“ razmenili robu i novac koristeći ribolovački štap

„’Ajde, tačno kilo imaš!“, poručuje vlasnik piljare, u kraljevačkoj Ulici Oktobarskih žrtava, pre nego što na udicu ribolovačkog štapa svog komšije, zakači kesu sa bananama. Potom kesa sa bananama nastavi da „putuje“ uvis, prema terasi komšije koji je sa svoje terase „zabacio“ ribolovački štap.

Razlog je očigledan: sedi ribolovac, stariji od 65 godina, zbog zabrane kretanja toj kategoriji stanovništva ne sme iz svog stana, a komšija-vlasnik piljare, rado mu je izašao u susret.

Posle banana, na isti način između njih dvojice putuje i novac i – beskontaktnom transakcijom, tako poželjnom u doba vladavine koronavirusa za koji još nije pronađen lek, svi su zadovoljni. Za svaku pohvalu je što vlasnik piljare koristi i zaštitnu masku, i gumene rukavice.

Našem narodu ni u teškim vremenima ne manjka duhovitosti, ili je u ovom slučaju čista nužda, procenite sami i pogledajte kako je ribolvac "upecao" banane:

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments