Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

piše Dragan Blagojević

Nekada je punoletstvo bilo kao zakletva za vojsku, danas za bežanje iz države, zato što smo došli do toga da našoj deci ne možemo da objasnimo šta je punoletstvo, ako se ne beži iz Srbije

Bio sam više nego punoletan kada sam pre 18 godina, kao i ostali, želeo da prevrnem Miloševića zbog svega što je učinio nama i Srbiji. Tada, za celo jedno punoletstvo mlađi, mislio sam da smo svi oko Skupštine uradili pravu stvar.

A danas??

Mislim da jesmo, ali da su nas izdali neki iz tih redova. Mlađan Dinkić je glavni za arapske investicije, iako je današnji predsednik u skupštini javno pokazivao robijaško odelo koje je Dinkiću namenjeno kada on dođe na vlast. U vlasti je danas i dobar deo Dinkićeve stranačke ekipe.

Sećate se da je i Vuk Drašković plakao da bude deo te ekipe, dok je pedantno štucovao bradu da se dodvori prestolonasledniku koji i dalje muku muči sa srpskim jezikom? Uspeo čovek! Danas vedri i oblači sa sve svojom Danom! Ne unosi investicije, ali investira u upravnim odborima!

Nije to bilo mnogo davno. Da li se sećate Gorana Vesića? Danas vedri i oblači Beogradom... Bivši istaknuti član Demokratske stranke. Bitno da je obezbedio novogodišnju rasvetu za nikada veći priliv turista u Beograd! Svi svetle, samo građani potamneli! Svi se parkiraju, a on i dalje naplaćuje?

Nego, da li poznajete nekog Vulina? On je nekoliko godina posle 5. oktobra držao mrtvu stražu pored kovčega onog što nam je prodao bivšu državu. Ako ga se ne sećate, bio je pored Ivice (Miljacka), Tome magistra i današnjeg predsednika...

Jesen je, a nikako da proklija zelena salata. Tu je i Don Vito Karić. Nešto mu je bilo zabravljeno, ali sada nema katanca.

Matori je otišao, ali „mlađi“ Krkobabić ne posustaje...

Ima ih još, prepoznaće se sami. Ima i na lokalu onih koje smo želeli da zaboravimo, ali oni nisu zaboravili ni nas, ni koliko je lepa vlast, pa su opet „gori“, a mi „doli“.Ono što još brine je previše sitnih duša što su se primile na Zadruge i Farme...

Ma, ’bem ti život kada se ne obeleži punoletstvo?!

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Realista

  Gost - Realista

  Glupo je ovo tvoje, dm, zato što ne razumeš stvarnost, ili ti je u njoj dobro, nezarađeno dobro, pa imaš obavezu da nešto kažeš. Tek onako. Inače, da ti prevedem: Blagojević je u realnosti i pun je podataka. Istinitih. Dm, šta ti je ovo trebalo, do mojega?!
  • Ime: Realista
 • Gost - Kolega

  Gost - Kolega

  Ni dodati ni oduzeti.Tačno u metu.Ko je razumeo,razumeo.
  • Ime: Kolega
 • Gost - dm

  Gost - dm

  Kako je ovo glupo 
  • Ime: dm