Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

31. maj 2020.

Neki moj besni komšija (u zgradi postoje 24 stana) sve flajere je iščupao iz poštanskih sandučića i pobacao po stepeništu; nije dirao samo jedno sanduče u kojem se nalazi jedno „pismo zahvalnosti“

Naravno, da flajeri stranke bivšeg vaterpoliste i sadašnjeg predsednika Opštine Novi Beograd nisu pali sami od sebe. Neki besni moj komšija (u mojoj zgradi postoje 24 stana) je sve iščupao iz poštanskih sandučića i pobacao po stepeništu. Nije jedino iščupao flajer „Za našu decu – Aleksandar Vučić“ koji se nalazi samo u jednom sandučetu, ali ja to nisam hteo da fotografišem zbog privatnosti ovoga koji je to dobio, jer je tu ispisano njegovo tačno ime i prezime, adresa, poštanski broj, poštanski kod.

Takođe saznajem, a o tome je u dvobroju „Danasa“ za 30. i 31 maj pisao moj kolega Vladimir Jokić, satiričar, koji je radio na Radiju Beograd, nešto stariji penzioner od mene, da je on recimo dobio pismo „zahvalnosti“ A. Vučića zbog penzionerskog strpljenja i povećanja budžeta Srbije. Ja, na primer nisam dobio to pismo, a baš bih voleo da ga u celosti pročitam. Vućić, navodi Jokić, u tom pismu, kaže da se ovih 100 evra po osobi daju zbog marljivog rada države Srbije. Ali, kaže Jokić, dužni ste mi još 194.688,50 dinara, jer ste meni i mnogim drugim penzionerima čitave četiri godine, bespravno, otkidali od penzija.

Nisu, naravno svi jutros izašli da bacaju flajere SPAS-a. Izašao je jedan čovek i ostavio samo Vučićev „Za našu decu“. Nije SPAS nikakav spas. Za Srbiju teško da će se naći neki spas.

Ja znam u kakvoj zgradi živim već 43 godine i ko su ljudi koji tu, takođe, žive. Ali, priznajem, da nisam znao da je toliko njih, a ima mnogo penzionera, i dalje za SNS. No, to je njihovo pravo. Ja, lično, ove godine neću izaći na izbore, što zbog aktuelne vlasti, koja se nada još jednoj pobedi, što zbog opozicije, stvarne ili lažne. A, uglavnom je ta opozicija lažna. Ona je potpora SNS-u i njenom vođi.

              Dragan Bajović

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Dejan

    Gost - Dejan

    Bojkot !
    • Ime: Dejan