Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

23. oktobar 2018.

Snežana Radojičić na svom biciklu već sedam godina obilazi svet, a u četvrtak 25. oktobra će treći put gostovati u Kraljevu, promovišuću svoju najnoviju knjigu pod nazivom "Severna Koreja - putovanje po zemlji Kim Džong Una"

U Galeriji Narodnog muzeja u Kraljevu, u četvrtak 25. oktobra u 19 časova biće održana tribina o putovanju i promocija knjige autorke Snežane Radojičić pod nazivom "Severna Koreja - putovanje po zemlji Kim Džong Una".

Koliko je teško otići u Severnu Koreju? Da li je bezbedno? Kako se dobija viza? Ko su vodiči – agenti ili turistički poslenici? Kome se sve klanja i zbog čega? Pravila ponašanja, pravila fotografisanja, ostala pravila... Pjongjang – Potemkinova sela ili metropola? Putovanje po unutrašnjosti zemlje. Propaganda/istina. Jugoslavija i Koreja. Kontakti sa stanovništvom. Deca u Severnoj Koreji, sistem školstva, indoktrinacija ili...? Nepoznate prirodne lepote Koreje. San o reunifikaciji, početak pregovora Kim Džong Una i Donalda Trampa, uništavanje nuklearnog postrojenja na severu zemlje... 

Snežana je svetska cikloputnica, na točkovima je već sedam godina. Ovo joj je treće gostovanje i promocija knjiga u Kraljevu. 

Galerija Narodnog muzeja Kraljevo, četvrtak, 25.oktobar, 19 časova.

Ulaz je slobodan.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments