Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

24. april 2017.

Na padinama Kopaonika tokom vikenda oko 500 skijaša na krovu Srbije uživalo u minusnoj temperaturi i skijanju na oko pola metra snega, što je u aprilu neopisiv doživljaj

Nakon nekoliko aprilskih danatokom kojih je snežni pokrivač na Kopaoniku dostigao visinu više od pola metra, oko 500 zaljubljenika u planinu i skijanje, odlučilo je da za vikend sebi priredi nezaboravan doživljaj skijanja na aprilskom snegu Kopaonika., U subotu je i na stazama bilo više od pola metra snega, a temperatura u minusu.

Mogli su da skijaju na četiri otvorene staze (4, 4a, 4b i 4c), a prevozili su se žičarom Pančićev vrh. Malo mekši sneg nije omeo uživanje skijaša i bordera na aprilskom jutarnjem suncu.

 

Danas na Kopaoniku ima 35 centimetara snega (na stazama od 10 do 30), a temperatura je plus četiri stepena.

Zbog velikog interesovanja skijaša, žičara Pančićev vrh i pripadajuće staze radiće do utorka 2. maja  za skijanje i panoramsko razgledanje, najavili su iz ovog ski-centra. Pored žičare, za posetioce Kopaonika radiće i bob na šinama. Radno vreme žičare je od 8 do 16.30 časova, a ski-karte snižene su na polovinu cene tokom sezone.

 

Foto i video: infoKOP

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments