Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. novembar 2018.      

Kurs je deo projekta "Znanjem do cilja – digitalna podrška za inovacioni sektor", a osim preduzetnicama, namenjen je svim ženama od 18 do 55 godina koje to žele da postanu

Još uvek možete da se prijavite za besplatan online kurs za preduzetnice  "Znanjem do cilja – digitalna podrška za inovacioni sektor"  "Znanjem do cilja – digitalna podrška za inovacioni sektor", koji će trajati 30 dana i obuhvata 30 treninga sa fondom od 60 časova u okviru kojih će polaznice proći obuku za preduzetnike (započinjanje sopstvenog biznisa, poslovna korespodencija i komunikacija, kreativnost i inovacije u službi preduzetništva, otvaranje start up-a  veštine aktivnog slušanja i asertivne komunikacije, veštine davanja i primanja povratnih informacija, uspešno prodajno komuniciranje.

Mogu da konkurišu polaznice iz različitih delova Srbije, koje žive u sredinama u kojima ne bi inače mogle da prate predavanja ovog tipa, preko telefona, kompjutera ili tableta, potpuno besplatno, štedeći vreme i resurse steknu određeno znanje.

Namera projekta (prvi digitalni čas je večeras) "Znanjem do cilja – digitalna podrška za inovacioni sektor"  je da žene, od 18 do 55 godina nauči praktičnim poslovnim veštinama koje su potrebne, kako za efikasno traženje posla, tako i za pokretanje sopstvenog biznisa

Polaznice će učiti o razvijanju brenda na internetu, veštininama prezentovanja i prodaje, osnovama pregovaranja, liderstvu, osnovama računovodstva za vlasnike firmi, donošenju odluku, liderstvu poreskim propisima, razumevanju finansijskih izveštaja, veštini donošenja odluka, upravljanju stresom, navikama uspešnih ljudi u službi biznisa, poslovnoj etici i praktičnim savetimaza vođenje biznisa.

Polaznice će na kraju polagati onlajn test, a one koje ostvare najbolje rezultate dobiće sertifikat o završenom kursu inovacionog preduzetništva.

Trideset različitih online predavanja, koja će biti emitovana uživo, namenjeno je prevashodno budućim i sadašnjim preduzetnicama, ali isto tako i  svima ostalima koji žele da usavrše svoja poslovna znanja  i steknu nove veštine koje im mogu koristiti u poslovanju. Za praćenje kursa nije potrebno predznanje, već samo dobra volja i želja da se nauči nešto novo.

Predavanja  traju sat i po od 18:30 do 20h svakog radnog dana i subotom, od 13. novembra do 17. decembra ove  godine.

Kreiranje naloga i prijavu za praćenje kursa za preduzetnice u okviru programa "Znanjem do cilja – digitalna podrška za inovacioni sektor" možete popuniti na linku OVDE

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments