Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

25. mart 2020.

Stigli su rezultati briseva tri pacijenta koji su juče iz kraljevačke bolnice poslati na testiranje: od tri uzorka dva su pozitivna, ali su oba pacijenta sa teritorije opštine Raška, potvrđeno je portalu Krug u Gradskom štabu za vanredne situacije

Iz Kraljeva i dalje nema zaraženih. Popodne su stigli rezultati koji pokazuju da su od tri juče poslata uzorka u nacionalnu referentnu laboratoriju Torlak, dva uzorka – pozitivna na koronavirus, ali su oba pozitivna pacijenta sa teritorije opštine Raška.

Rezultat uzorka pacijenta iz Kraljeva, koji je prošle noći uzet u Kragujevcu, još uvek nije stigao, potvrđeno je portalu Krug iz Gradskog štaba za vanredne situacije u Kraljevu.

Pre novoregistrovanih iz Raške, gradova u kojima ima registrovanih zaraženih koronavirsuom sada u Srbiji bilo je 21. Od ukupno 384  zaraženih, u Beogradu je 158 potvrđenih zaraženih. Niš ima 40, a Valjevo 38 obolelih pacijenata od koronavirusa.

U Novom Sadu registrovan je 21 slučaj, u Čačku 13, u Kragujevcu 12, a po 10 u Kruševcu i Ćupriji.

Jednocifreni broj registrovanih zaraženih imaju Kikinda, Vranje, Užice, Požarevac, Zaječar i Pančevo i sada Raška (dva), po jedan registrovan slučaj imaju Vrnjačka Banja, Temerin, Sombor, Leskovac i Bačka Topola.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments