Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

28. maj 2020.

U znak zahvalnosti onima koji su podneli najveći teret u borbi sa koronavirusom, hotel Grand će tokom leta ugostiti 280 zaposlenih na Klinici za infektivne i tropske bolesti u Beogradu, Kliničkom centru Vojvodine i u Kliničkom centru Niš

U najvećem hotelskom kompleksu na Kopaoniku sve je spremno za ponovno otvaranje 1. juna. Uz primenu najvećih mera bezbednosti i poštujući najviše hotelske standarde, Grand Hotel & Spa je spreman za novu letnju sezonu, koja će po mnogo čemu biti posebna. U znak zahvalnosti i podrške lekarima i medicinskim radnicima koji su podneli najveći teret u borbi sa koronavirusom, hotel Grand će tokom leta ugostiti 280 zaposlenih Klinike za infektivne i tropske bolesti u Beogradu, Kliničkog centra Vojvodine i Kliničkog centra Niš.

Reč je o regionalnom projektu koji kompanija MK Group realizuje u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, a u čijem sastavu hotel Grand uspešno posluje već deceniju.

Generalni menadžer hotela Grand, Radoš Đorđević podsetio je da je MK Resort do sada podržao i inicirao brojne projekte društvene odgovornosti i značaja za sport, kulturu i turizam, ali je ocenio da je ovaj projekat od posebnog značaja i da će se domaćini potruditi da medicinskim radnicima pruže vrhunsku relaksaciju tokom njihovog boravka na Kopaoniku.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments