Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. oktobar 2017.

Koje uslove treba da ispune srednjoškolci (učenici II, III ili IV godine) ili studenti prve godine fakulteta da bi se prijavili na Konkurs za dodelu jednokratne novčane pomoći iz Fonda "Petar Bogavac - Anđelko Savić"za ovu godinu?

Upravni odbor Fondacije „Petar Bogavac – Anđelko Savić“ raspisao je Konkurs za dodelu jednokratne novčane pomoći učenicima srednjih škola na teritoriji grada Kraljeva za ovu godinu

Pravo učešća na Konkursu imaju sledeće kategorije korisnika:

1. Redovni učenici druge, treće godine za trogodišnje srednje škole, druge, treće i četvrte godine za četvorogodišnje srednje škole i studenti prve godine fakulteta ili više škole sa postignutim odličnim opštim uspehom u prethodnim školskim godinama i prosekom većim od 4,49, sa prebivalištem na teritoriji grada Kraljeva za školsku godinu koja prethodi školskoj godini u kojoj se raspisuje ovaj konkurs i koji su lošeg materijalnog stanja, sa prosekom primanja po članu domaćinstva u periodu januar-jun tekuće godine, ispod 30% od prosečne mesečne zarade isplaćene u gradu Kraljevu prema poslednjim zvanično objavljenim podacima (mesečni prosek) na dan raspisivanja konkursa, odnosno koji je po članu domaćinstva ispod 16.612,50 dinara u bruto iznosu (sa porezom i doprinosom).

2. Redovni učenici druge, treće godine za trogodišnje srednje škole, druge, treće i četvrte godine za četvorogodišnje srednje škole i studenti prve godine fakulteta ili više škole, koji su postigli zapažene rezultate iz oblasti znanja, nauke, umetnosti i sporta u školskoj 2016/2017. godini, osvajanjem jednog od prva tri  mesta, odnosno jednog od prva dva mesta, odnosno prvog mesta pojedinačno ili u timu, grupi, muzičkom sastavu i slično na zvaničnom međunarodnom, republičkom (državnom) ili okružnom-regionalnom takmičenju ili prvenstvu koja organizuje nadležno Ministarstvo, odnosno prema Programu - Kalendaru takmičenja i smotri učenika srednjih škola za školsku 2016/2017.godinu nadležnog Ministarstva ili status državnog reprezentativca u ekipnom sportu u sportskoj disciplini članici Olimpijskog komiteta Srbije, u školskoj godini koja prethodi godini u kojoj se raspisuje konkurs sa prebivalištem na teritoriji grada Kraljeva za školsku godinu koja prethodi školskoj godini u kojoj se raspisuje ovaj konkurs, bez obzira na materijalni status“.

Prijava na Konkurs se može preuzeti na sajtu grada Kraljeva (adresa sajta: www.kraljevo.org – oglasna tabla) ili na šalteru br.4 Gradske uprave grada Kraljeva.

Prijavu na konkurs sa potrebnom dokumentacijom predati na šalteru br.4 Gradske uprave grada Kraljeva, Trg Jovana Sarića broj 1.

Konkurs je otvoren do 6. novembra, uključujući i taj dan, do 15.00 časova.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Fair (day), 2 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:1 am   |   Sunset: 4:0 pm
85%     3.1 m/s     33.017 bar
Forecast
UTO Low: 0 °C High: 5 °C
SRE Low: -2 °C High: 5 °C
ČET Low: -5 °C High: 3 °C
PET Low: -3 °C High: 1 °C
SUB Low: -1 °C High: 5 °C
NED Low: -4 °C High: 0 °C
PON Low: -5 °C High: 2 °C
UTO Low: -2 °C High: 2 °C
SRE Low: -3 °C High: 4 °C
ČET Low: -2 °C High: 7 °C