Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

10. novembar 2017.

Korisnici prava iz boračko-invalidske zaštite treba lično da se jave Odeljenju društvenih delatnosti u Kraljevu, kako ne bi rizikovali da izgube pravo na isplate svojih nadoknada

Iz Odeljenja za društvene delatnosti Gradske uprave u Kraljevu medijima je stiglo obaveštenje da, u skladu sa zahtevom koje je uputilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja za ažuriranjem podataka u Jedinstvenoj matičnoj evidenciji ovog ministarstva „borci.srbija“, Gradska uprava u Kraljevu poziva sve korisnike prava iz boračko-invalidske zaštite sa teritorije grada, da se najkasnije do 5. decembra, zbog ažuriranja podataka o evidenciji, sa VAŽEĆOM LIČNOM KARTOM LIČNO JAVe Odeljenju za društvene delatnosti – Odsek poslova boračko-invalidske zaštite, kancelarija broj 311, na trećem spratu zgrade Gradske uprave, radnim danima od 7 do 15 časova.

Ažuriranje Jedinstvene matične evidencije ministarstva „borci.srbije“ o korisnicima prava iz boračko-invalidske zaštite, uslov je za redovnost isplata korisnika prava. U protivnom, u skladu sa zahtevom ministarstva, može da dođe do obustave isplate prava korisnicima.

 

Dodatne informacije zainteresovani mogu da dobiju na telefon 036 306 087 u Odeljenju za društvene delatnosti.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Miki

    Gost - Miki

    Jel titovi borci ili ovi nesrecnici iz 90 tih
    • Ime: Miki