Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

5. decembar 2017.

Članovi Radnog tela za izradu Lokalno antikorupcijskog plana (LAP) pozivaju građane Kraljeva i stručnu javnost da dostave primedbe, predloge i sugestije na tekst Nacrta  LAP za borbu protiv korupcije grada Kraljeva

Radno telo za izradu Lokalno antikorupcijskog plana (LAP) upućuje javni poziv građanima i stručnoj javnosti da se upoznaju sa tekstom Nacrta LAP-a za borbu protiv korupcije grada Kraljeva. Tekst Nacrta LAP zainteresovani mogu da pogledaju na zvaničnom sajtu grada Kraljeva www.kraljevo.org i na oglasnoj tabli organa Grada .

Javna rasprava sprovodi se od 5. do 12. decembra 2017.godine.

Učesnici u javnoj raspravi mogu dostaviti primedbe, predloge i sugestije Odeljenju za poslove organa Grada-Odseku za poslove gradonačelnika, protokol i informisanje u pisanoj formi ili na meil adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,na posebnom obrascu koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici Grada.

Javna sednica biće održana 13. decembra u 12:00 u svečanoj sali Gradske uprave, Trg Jovana Sarića 1. Na sednici će biti prezentovan izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi uz učešće zainteresovanih građana i stručne javnosti.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Maki

  Gost - Maki

  Ko čini Radno telo-gradjani moraju znati imena osoba zbog legitimnosti a Radno telo...pa svako može da osnuje Radno telo.
  • Ime: Maki
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Alo bre, mrsomudi, pa ako ćemo pošteno, debela većina vas sa čela grada bi trebalo da je odavno u nekom bajbuku, no, vi imate obraz kao đon pa glumite neko poštenje ali i tome će doći kraj ! Razmisilite malo o svojim " poštenim " postupanjima u ime naroda i šta i kako posle silaska sa vlasti, neće vam biti lako !?!?!
  • Ime: Stanar

Vreme

Kraljevo Serbia Mostly Cloud (day), -4 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:6 am   |   Sunset: 4:2 pm
93%     1.3 m/s     33.153 bar
Forecast
PON Low: -13 °C High: -2 °C
UTO Low: -3 °C High: -1 °C
SRE Low: -7 °C High: -1 °C
ČET Low: -9 °C High: -1 °C
PET Low: -5 °C High: 2 °C
SUB Low: -2 °C High: 2 °C
NED Low: 0 °C High: 4 °C
PON Low: -1 °C High: 4 °C
UTO Low: 0 °C High: 5 °C
SRE Low: 0 °C High: 2 °C