Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. decembar 2017.

Najuspešniji učenici Muzičke škole “Stevan Mokranjac” iz Kraljeva održaće od 23. do 27. decembra pet koncerata, a na onom u sredu 27. decembra u ovdašnjem pozorištu prikupljaće pomoć za našeg bolesnog sugrađanina – dečaka Todora Glišića

Tradicionalni novogodišnji koncerti najuspešnijih učenika Muzičke škole “Stevan Mokranjac” iz Kraljeva počinju u subotu 23. decembra kada pred publiku u galeriji Narodnog muzeja u Kraljevu u 17.00 prvi izlaze učenici Duvačkog odseka. Dva sata kasnije na istom mestu svoj koncert prirediće Teodora Čolić (klarinet) i Nikola Aleksić flauta), sa klavirskom saradnjom Suzane Sajić i gostom Žarkom Maksimovićem (saksofon).

U ponedeljak 25. decembra u Galeriji kraljevačkog muzeja nastupiće učenici Gudačkog odseka. Dan kasnije – na istom mestu i u isto vreme – učenici Klavirskog odseka. Ulaz na sve ove koncerte je slobodan.

Iz ove škole građanima Kraljeva upućuju poseban poziv za humanitarni koncert koji će u sredu 27. decembra održati u 19.00 u ovdašnjem pozorištu. To je njihov način da iskažu humanost prikupljajući pomoć za lečenje bolesnog dečaka, Kraljevčanina Todora Glišića, a da bi bilo prikupljeno što više sredstava – očekuju pomoć svih nas koji možemo i želimo da pomognemo.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Mostly Cloud (night), 1 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:3 am   |   Sunset: 4:36 pm
88%     1.8 m/s     33.017 bar
Forecast
PON Low: -4 °C High: 2 °C
UTO Low: -5 °C High: 2 °C
SRE Low: -5 °C High: 2 °C
ČET Low: -7 °C High: 5 °C
PET Low: -4 °C High: 6 °C
SUB Low: -6 °C High: 7 °C
NED Low: -2 °C High: 6 °C
PON Low: 0 °C High: 7 °C
UTO Low: -1 °C High: 8 °C
SRE Low: -1 °C High: 10 °C