Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

1. januar 2018.

Bili smo dobri: na prelazu iz stare u Novu godinu u Kraljevu nije bilo posla ni za policiju, ni za hitnu pomoć  

Na području grada Kraljeva prethodna noć, kako u kraljevačkoj policiji kažu, protekla je „bez bezbednosno interesantnih događaja“, kako sa aspekta narušvanja javnog reda i mira,  tako i u oblasti bezbednosti saobraćaja.

Tokom saobraćajnih kontrola policija je zatekla samo jednog vozača pod dejstvom alkohola koji je zbog toga isključen iz saobraćaja.

Ivan Vučetić, komandir saobraćajne policije ispostave Kraljevo iskoristio je priliku da uputi apel vozačima da i tokom narednih prazničnih dana budu pažljivi. On je, u ime Policijske uprave svim sugrađanima čestitao Novu godinu i predstojeće božićne praznike.

Inače, tokom prethodne noći, posla nije bilo ni za Hitnu pomoć, a, kažu, neuobičajeno rano gosti su odlazili i iz ugostiteljskih objekata. Oko ponoći, centar grada bio je gotovo pust, jer ove godine nije bilo organizovanog dočeka na Trgu srpskih ratnika.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić je, na novinarsko pitanje zašto ove godine nema koncerta u centru grada rekao da su prošle godine istrpeli strašne kritike zbog koncerta „Kikija i Pilota“, ali da i ove godine kada koncerta nema, "ima primedbi i da narodu nije lako ugoditi".

 

Ako danas šetate ulicama Kraljeva, lako vam se može dogoditi da sretnete Deda Mraza koji očigledno još nije stigao da podeli paketiće svoj deci, pa tokom šetnje prvog dana ove godine – bombonama iz svog džaka mami osmehe najmlađima.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments