Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

24. januar 2018.

Tokom narednih šest dana, građani i stručna javnost mogu da se upoznaju sa tekstom Radne verzije predloga za promenu Statuta grada Kraljeva i da dostave primedbe, predloge i sugestije

Na osnovu člana 112. stav 1. alineja 2. Poslovnika o radu Skupštine grada Kraljeva („Službeni list grada Kraljeva“, broj 25/16), Gradska uprava grada Kraljeva, nakon sačinjavanja Radne verzije predloga za promenu Statuta grada Kraljeva od strane Radne grupe, organizuje javnu raspravu o Radnoj verziji predloga za promenu Statuta grada Kraljeva, navodi se u dopisu upućenom medijima, a koji je potpisala načelnica Gradske uprave Jelena Bekčić Luković.

U ovom obaveštenju, poziv je upućen građanima i stručna javnost da se upoznaju sa tekstom Radne verzije predloga za promenu Statuta grada Kraljeva, koji je objavljen na sajtu grada Kraljeva www.kraljevo.org  i na oglasnoj tabli grada Kraljeva. Javna rasprava traje od danas do 30. januara ove.godine.

Učesnici u javnoj raspravi mogu dostaviti primedbe, predloge i sugestije sekretaru Skupštine grada Kraljeva u pisanoj formi ili na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. na posebnom obrascu.

 

Tačnu u pode 30. januara, u svečanoj sali Gradske uprave u Kraljevu, (Trg Jovana Sarića broj ) biće, održana javna sednica, na kojoj će biti prezentovan izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi uz učešće zainteresovanih građana i stručne javnosti.   

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments