Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. februar 2018.

Nakon dve audicije, održane u novembru i decembru prošle godine i polufinala održanog 21. januara ove godine, stručni ziri nije imao lak posao, ali je uspeo da izabere 17 finalista

Finale Drugog muzičkog festivala dečjih pesama “Uvertira” biće održano 27. februara u Kraljevačkom pozorištu u 19 časova. Festival, kao i prošle godine, organizuje Muzičko-edukativna radionica “Uvertira” uz podršku Grada Kraljeva, Radijator inženjeringa, Folklornog ansambla “Karanovac”, Turističke organizacije Kraljevo, Foto-Osmeha i drugih.

- Festival posvećen deci i decjoj muzici, nadamo se, postaje tradicija, jer je drugu godinu zarednom, deo kulturnog života Kraljeva – istiće Radmila Murganić,  direktoka Muzičko-edukativne radionice „Uvertira“.

Nakon dve audicije, održane u novembru i decembru prošle godine i polufinala održanog 21. januara ove godine, stručni ziri nije imao lak posao, ali je uspeo da izabere 17 finalista, koji će se takmičiti za pobednika Drugog festivala “Uvertira”.

- Kao i prošle godine, drago nam je da su se na naš festival prijavila deca iz Kraljeva, Trstenika, Vrnjačke Banje, Kragujevca... Radionice i probe za finale festivala su uveliko u toku. U prostorijama Muzičko-edukativne radionice „Uvertira“ marljivo se radi na pripremama svakog finaliste, kako bi se što bolje pokazali na finalnoj večeri – pojašnjava Murganić.

 Pored pevačkih proba, u toku su i probe koreografije, koncentracije, dikcije kako bi se takmičari oslobodili treme i dali svoj maksimum.

Dok se kod nas vredno radi, na vama je samo da rezervišete karte na vreme i uživate u čarima dečjih pesama i interpretacije na finalu Drugog muzičkog festivala dečiih pesama“, poručuju iz „Uvertire“.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments