Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. februar 2018.

Nakon dve audicije, održane u novembru i decembru prošle godine i polufinala održanog 21. januara ove godine, stručni ziri nije imao lak posao, ali je uspeo da izabere 17 finalista

Finale Drugog muzičkog festivala dečjih pesama “Uvertira” biće održano 27. februara u Kraljevačkom pozorištu u 19 časova. Festival, kao i prošle godine, organizuje Muzičko-edukativna radionica “Uvertira” uz podršku Grada Kraljeva, Radijator inženjeringa, Folklornog ansambla “Karanovac”, Turističke organizacije Kraljevo, Foto-Osmeha i drugih.

- Festival posvećen deci i decjoj muzici, nadamo se, postaje tradicija, jer je drugu godinu zarednom, deo kulturnog života Kraljeva – istiće Radmila Murganić,  direktoka Muzičko-edukativne radionice „Uvertira“.

Nakon dve audicije, održane u novembru i decembru prošle godine i polufinala održanog 21. januara ove godine, stručni ziri nije imao lak posao, ali je uspeo da izabere 17 finalista, koji će se takmičiti za pobednika Drugog festivala “Uvertira”.

- Kao i prošle godine, drago nam je da su se na naš festival prijavila deca iz Kraljeva, Trstenika, Vrnjačke Banje, Kragujevca... Radionice i probe za finale festivala su uveliko u toku. U prostorijama Muzičko-edukativne radionice „Uvertira“ marljivo se radi na pripremama svakog finaliste, kako bi se što bolje pokazali na finalnoj večeri – pojašnjava Murganić.

 Pored pevačkih proba, u toku su i probe koreografije, koncentracije, dikcije kako bi se takmičari oslobodili treme i dali svoj maksimum.

Dok se kod nas vredno radi, na vama je samo da rezervišete karte na vreme i uživate u čarima dečjih pesama i interpretacije na finalu Drugog muzičkog festivala dečiih pesama“, poručuju iz „Uvertire“.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Cloudy, 6 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:23 am   |   Sunset: 5:19 pm
66%     8.0 m/s     32.848 bar
Forecast
PET Low: 0 °C High: 6 °C
SUB Low: -1 °C High: 2 °C
NED Low: -3 °C High: 0 °C
PON Low: -7 °C High: -3 °C
UTO Low: -10 °C High: -5 °C
SRE Low: -11 °C High: -5 °C
ČET Low: -15 °C High: -1 °C
PET Low: -1 °C High: 6 °C
SUB Low: 1 °C High: 2 °C
NED Low: -1 °C High: 5 °C