Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. februar 2018.

Na „daskama koje život znače“ večeras „Profesionalac“ Dušana Kovačevića, a u subotu hit komedija „Boing boing“, koja je nastala u koprodukciji sa Knjaževsko srpskim teatrom iz Kragujevca

„PROFESIONALAC“

Tužna komedija po Luki, „Profesionalac“, Dušana Kovačevića, na repertoaru Kraljevačkog pozorišta je u utorak 13. feburara u 20 časova. Prema rečima samog Kovačevića, ansambl Kraljevačkog pozorišta je pravi interpretator jenog od najznačajnijih dramskih tekstova u XX veku.

Predstavu je režirao Milomir Nedeljković, a pored njega u predstavi igraju: Zoran Cerovina, Gorica Dinulović, Boba Stojimirović i Biljana Kostantinović.

Ulaznica za ovu predstavu košta 250 dinara.

Utorak 13. februar, 20.00

„BOING, BOING“

Hit komedije „BOING, BOING“, na repertoaru Kraljevačkog pozorista je u subotu 17. februara u 20 časova. Prevremeno penzionisani pilot Er Fransa, ima tri verenice, stjuardese, sa kojima održava veze zahvaljujući preciznom redu letenja.U trenutku kad pomisli da je dostigao "savršenstvo" u goste mu dolazi stari prijatelj iz mladosti i njegov savršeni svet polako počinje da se ruši na opšte zadovoljstvo publike.

U ovoj predstavi, koja je nastala u koprodukciji sa Knjaževsko srpskim teatrom iz Kragujevca igraju: Zoran Cerovina, Katarina Janković, Svetlana Milenković, Mladen Knežević, Jasmina Dimitrijević i Isidora Rajković. Po tekstu Marka Kamoletija, predstavu je režirao Nenad Gvozdenović.

 

Subota,  17. februar u 20.00

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments