Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

13. februar 2018.

Kabare „Ja pevam svoj bluz“ Gorana Sultanovića, Duda Bezuha na gitari, Bratislav Zarin na klaviru, kvalitetna večera i vina podruma „Radovanović“, ponuda su kojom restoran „Miraž Autentik“ dočekuje Dan vina i ljubavi

Ne možemo svi da činimo velika dela, ali svi možemo da činimo mala dela sa velikom ljubavlju, nezvanični je moto kojim restoran „Autentik Miraž“ istrajava na tematskim večerima posvećenim 14. februaru - danu nad kojim se kod nas za prevlast stalno bore ljubav i vino. Za Dan ljubavi, vina i vinogradara, kraljevački restoran “Miraž Autentik” darovao je prošle godine Kraljevčanima veče filmske muzike sa glumicom i pevačicom Minom Lazarević.

- Kabare koji nas očekuje ove godine sa Goranom Sultanovićem je imidž koji želimo da gradimo za Dan ljubavi i vina. Ideju tematskih večeri za 14. februar, koja je zasnovana na filmskoj muzici, kabareu sa poznatim glumcima uz dobru večeru i kvalitetno vino, pokrenula je prošle godine naša saradnica Aleksandra Sanja Kljajević, a danas to jeste stil po kojem želimo da nas naši gosti prepoznaju – ističe Nenad Ilić, vlasnik „Miraža“.

On dodaje da im je, kao ugostiteljima, važno da gosti uvek dobiju nešto novo.

- Osim bogatog menija restorana, brinemo i o programskom delu, sa željom da tematske večeri za Dan ljubavi ili vina, kako ko voli, postanu tradicionalne, a naš restoran po njima prepoznatljiv, ne samo u Kraljevu već, nadamo se i u čitavom regionu – kažu u „Miraž Autentiku“. Oni najavljuju da je, za Dan ljubavi i vina, pored degustacije najboljih vina, nadaleko čuvene vinarije „Radovanović“ i vinske daske sastavljene od sedam vrsta najboljih sireva, ove godine šef kuhinje osmislio poseban hedonistički doživljaj - „AUTENTIK PLATO“, sastavljen od pet vrsta mesa. U pitanju je „a la card“ ponuda (po izboru gosta, mimo utvrđenog jelovnika), koja će premijerno biti predstavljena gostima za Dan ljubavi i vina, a ubuduće će biti deo stalne ponude restorana.

Budite romantični, nasmejani, srećni, zadovoljni, volite se, budite voljeni. Uz večeru, vino i kabare 14. februara od 21.00 sve to imaćete  na jednom mestu: u restoranu Miraž Autentik, jer su za smeh i pesmu tu sjajni Goran Sulatanović, Duda Bezuha na gitari i Branislav Zarin na klaviru“, poruka je „Miraža“ uoči Dana ljubavi i vina koji možda može da dokaže kako je „ljubav igra za dvoje, jedina u kojoj uvek mogu da postoje dva pobednika“.

    

 

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Light Snow Showers, 0 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:4 am   |   Sunset: 4:1 pm
98%     2.7 m/s     33.017 bar
Forecast
SUB Low: 0 °C High: 2 °C
NED Low: -10 °C High: 0 °C
PON Low: -11 °C High: -3 °C
UTO Low: -3 °C High: -1 °C
SRE Low: -7 °C High: -1 °C
ČET Low: -8 °C High: -2 °C
PET Low: -5 °C High: 0 °C
SUB Low: -4 °C High: 0 °C
NED Low: -5 °C High: 0 °C
PON Low: -3 °C High: 2 °C