Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

9. mart 2018.

Predavanje u Kraljevu na temu: Kako da iskoristite mogućnosti programa koje daju predpristupni fondovi EU u oblasti ruralnog razvoja i dođete do sredstava namenjenih dostizanju EU standarda i podizanju konkuretnosti poljoprivrede

Privredna komora Srbije, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), organizuje predavanja na temu „Predstavljanje mera IPARD programa Republike Srbije“ za sve zainteresovane kompanije i individualne proizvođače. Zainteresovani učesnici će se upoznati sa osnovnim uslovima programa, pravilima i načinima na koje se mogu koristiti pretpristupna sredstva EU namenjena poljoprivrednoj proizvodnji i prerađivačkoj industriji.

U drugom delu predavanja će između ostalog biti predstavljeni ostvareni rezultati i predstojeće aktivnosti projekta „Smanjenje barijera za ubrzani razvoj tržišta biomase u Srbiji“, koji se finansira iz sredstava Globalnog fonda za životnu sredinu (GEF), a realizuju ga UNDP, Ministarstvo rudarstva i energetike i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, kao i film na temu razvoja tržišta biomase u Srbiji.

Predavanja su besplatna, a za preduzeća koja regionalno pripadaju RPK Kragujevac i RPK Kraljevo, predavanje će biti održano u utorak 13. marta 2018. u velikoj sali PKS – RPK Kraljevo, ulica Omladinska broj 2, u 11.00. 

Svi zainteresovani mogu da se prijave najkasnije jedan dan pre zakazanog termina.

Kontakti za prijavu:  036/ 334 175 i 064/ 8820 860, e mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Nakon prve serije predavanja, PKS će organizovati sledeću turu radionica u malim grupama. 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments