Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

7. jun 2018.

Biće odabrana talentovana deca profesionalnih i penzionisanih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koja će na koncertu „Naša deca“ pevati ili svirati u pratnji Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički”

U Domu Vojske u Kraljevu (Trg Svetog Save 1), sutra (petak, 8. jun) u 11 časova, održaće se audicija kandidata koji su se prijavili za učešće na koncertu „Naša deca“.

Koncert je jedinstvena manifestacija na kome talentovana deca profesionalnih i penzionisanih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pevaju ili sviraju u pratnji Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički”.

Na audiciji u Kraljevu, petočlani stručni žiri će saslušati kandidate iz Kraljeva, kao i decu koja dolaze iz Raške, Prokuplja i Kragujevca, a potom 15. i 16. juna audicija će biti održana i u Beogradu, kako bi se od prijavljenih odabralo 15 najtalentovanijih koji će u septembru, u Svečanoj sali Doma VS u Beogradu, učestvovati na koncertu „Naša deca“.

U organizaciji Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane i Umetničkog ansambla ''Stanislav Binički'' prethodnih godina je već održano pet koncerta pod nazivom ''Naša deca'', koji su izazvali veliku pažnju i interesovanje. Naime, pored nadarene dece, na koncertima su nastupali i poznati solisti, koji su i sami mahom deca vojnih lica: Bajaga, Merima jJegomir, Oliver Njego, Goca Tržan, Željko Samardžić, sestre Gobović, Ana Stanić, Ana Kokić i mnogi drugi.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Fair (day), 16 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:44 am   |   Sunset: 7:37 pm
94%     1.8 m/s     33.017 bar
Forecast
PET Low: 13 °C High: 28 °C
SUB Low: 17 °C High: 30 °C
NED Low: 18 °C High: 28 °C
PON Low: 17 °C High: 30 °C
UTO Low: 18 °C High: 28 °C
SRE Low: 17 °C High: 29 °C
ČET Low: 16 °C High: 29 °C
PET Low: 15 °C High: 29 °C
SUB Low: 16 °C High: 29 °C
NED Low: 15 °C High: 28 °C