Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

10. septembar 2018.

Organizacioni odbor “Veselog spusta” koji nije održan zbog velikih padavina tokom jula i avgusta, sastaće se sutra, a redakcija portala Krug nezvanično je saznala i datum održavanja ovogodišnjeg “Veselog spusta”

“Veselog spusta” će, ipak, biti. Za sutra (utorak, 11. septembar) zakazana je sednica Organizacionog odbosra ove manifestacije, a naša redakcija nezvanično je saznala da je kao datum ovogodišnjeg “Veselog spusta” odrđenen 16. septembar.

Organizatori manifestacije koja je na Ibru, od Magliča do Kraljeva, trebalo da bude održana 29. put 1. jula, uoči održavanja odlučili su da, zbog rasta vodostaja Ibra i bezbednosnih razloga, “Veseli spust” zakažu za 8. jul, a kasnije odlože na neodređeno vreme. Tada je priređen samo koncert “Kerbera”, veče uoči planiranog tradicionalnog “Veselog spusta”.

Zbog vremenskih uslova, osim “Veselog spusta” tada je odložena i prateća manifestacije “Igre na vodi”, nije bilo ni novinarskog spusta.

Ideja organizatora je, kako saznajemo, da se tradicija održi, jer nije poznato koliko će ova turistička sportsko-rekreativna manifestacija zaljubljenika u Ibar moći da okupi polovinom septembra.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Slucajni prolaznik

  Gost - Slucajni prolaznik

  I, na kraju...
  Koji je  datum VESELOG SPUSTA???
  • Ime: Slucajni prolaznik
 • Gost - Aleksandar

  Gost - Aleksandar

  Moze
  • Ime: Aleksandar
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Pitenje za Erca,  možda bi bilo bolje da se spust održi za Novu godinu ?!
  • Ime: Stanar