Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

4. decembar 2018.

Kulturni centar Kluba „Evergrin“ poziva sve ljude dobre volje koji mogu i žele da pomognu - da se priključe akciji čija je ideja da novogodišnje paketiće dobiju i deca čiji roditelji nemaju novca da ih obraduju

Povodom novogodišnjih praznika, Kulturni centar Kluba Evergrin pokreće humanitarnu akciju sakupljanja sredstava za paketiće i humanitarnu pomoć. Ciljna grupa akcije su deca sa posebnim potrebama koja pohađaju školu „Ivo Lola Ribar“, deca udruženja „Naša radost“ i deca koja žive u socijalno ugroženim porodicama. Oni pozivaju sve koju su u prilici i žele da pomognu, da se uključe u akciju i pomognu. Donator možete postati uplatom novačanog iznosa na žiro račun Kluba Evergrin 105-44414-65 u AIK banci ili donošenjem „slatkiša i slaniša“ i prigodnih igračaka za paketiće u prostorije Evergrina u Ulici cara Dušana 4g. Takođe, možete postati volonter koji će pomagati u pakovanju  i raspodeli paketića.

Svaka novčana donacija biće upotrebljena do poslednjeg dinara za izvođenje ove akcije i biće transparentno objavljeno na koji način je novac upotrebljen, kao i svaki slatkiš i slaniš preko FB strane Kulturni centar Evergrin. Za iskrene namere koje imamo pokretanjem ove akcije garantujemo svojom čašću i ugledom koji smo zaslužili kroz mnoge humanitarne aktivnosti koje su odradili volonteri pod okriljem Evergrina i domaćina Dragana Mirkovića“, stoji u pozivu donatorima.

Svi zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti na telefon 064 277 6 036

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments