Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

18. decembar 2018.

Kupovinom umetničkih slika nastalih na dve likovne kolonije, direktno pomažete održivost kreativnih radionica za osobe sa invaldiitetom, a za prodaju su predviđeni i sjajni radovi sa radionica čiji su autori osobe sa autizmom

Udruženje građana "Kraljevački forum", zajedno sa svojim saradnicima "Autizam Kraljevo“ i "Unija organizacija osoba sa invaliditetom grada Kraljeva" poziva Kraljevčanke i Kraljevčane na otvaranje prodajne izložbe slika u okviru projekta "Umetnost [ne] poznaje autizam" 21. decembra (petak) u 13 časova, u holu svečane sale Gradske uprave.

Umetnički radovi su nastali na dve likovne kolonije koje su organizovane tokom ove godine. Za vreme trajanja projekta “Umetnost (ne) poznaje autizam” održane su kreativne radionice za osobe sa autizmom. Ideja je da se prodajom radova sa ove dve likovne kolonije obezbedi održivost i nastavak pomenutih radionica, koje značajno pomažu osobama sa autizmom da se brže socijalizuju, postanu društveno aktivnije i da, pre svega, poboljšaju svoje stvaralačke i komunikativne potencijale.

Sva prikupljena sredstva od prodaje umetničih slika biće iskorišćena za realizovanje kreativnih radionica za osobe sa invaliditetom.

Kupovinom izloženih umetničkih slika direktno pomažete održivosti kreativnih radionica.

Najniža cena ovih slika biće upravo na otvaranju i prvog dana trajanja izložbe. Posle toga, slike će biti izložene u novootvorenom umetničkom prostoru "Alternativa" u Ulici Jug Bogdanova 71, kula 1, gde takođe možete izvršiti kupovinu (donaciju).

Udruženje KVF; Svrha uplate: Donacija za kreativne radionice; Tekući račun: 200-2741040101920-36 Poštanska Štedionica A.D. Beograd

Na samoj izložbi afirmisanih umetnika će biti i prodajna izložba radova sa kreativnih radionica, čiji su autori osobe sa autizmom.

Novac od prodatih radova biće korišćen za buduće aktivnosti udruženja "Autizam Kraljevo", odnosno članova istog.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments